Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Možné může být všechno, ale lze dosáhnout mokrého klitoriálního orgasmu. Ženská ejakulace nemusí být jen výstřik, ale i „gushing“ (takové vytečení jakoby, nejsem si jistá, jak to přeložit, aby to znělo normálně
).
Pokud je to moč, tak to bude cítit jako moč, takže pokud se toho nebojíš, tak to můžeš vyzkoušet. Nebo ještě je možné jíst hodně brusinek/brusinkový džus nebo něco, co obarvuje moč. Když se ti to potom podaří tak stačí zkontrolovat barvu ![]()
On ani každý chlap nemá pokaždé výstřik jak z hasičské hadice a občas to prostě tak nějak vyřine ven… ale asi neuškodí cvičit kegelovi cviky
Určitě to možné je, jsem toho důkazem. Ale je fakt, že mě to hodně překvapilo ![]()
@gabrriel píše:
On ani každý chlap nemá pokaždé výstřik jak z hasičské hadice a občas to prostě tak nějak vyřine ven… ale asi neuškodí cvičit kegelovi cviky
Vy doma cvičíte i při orgasmu? ![]()
Jinak jsem si doted myslela, že je normální, když při mokrém orgasmu je mokro ![]()
@free333 píše:
Vy doma cvičíte i při orgasmu?
Jinak jsem si doted myslela, že je normální, když při mokrém orgasmu je mokro
![]()
je tak těžké pochopit, že tím myslím cvičit v jinou dobu, než je sex? ono to pak pomůže i při tom sexu a pokud by se jednalo o nechtěný únik moči, tak tomu zabrání a pokud jde o skutečný mokrý orgasmus, jen jej to posílí…
@free333 píše:
Vy doma cvičíte i při orgasmu?
Jinak jsem si doted myslela, že je normální, když při mokrém orgasmu je mokro
my teda cvičíme při sexu před orgasmem
, teda spíš já cvičím stahy pánevního dna. Technika „přeštípnutí“ vnitřními svaly. Je to super efektivní a chlap na tom ulítává, že je to sexy. Jo a měla jsem partnera, který cvičil i u orgasmu, podle tantry, ale to mě moc nebralo, tak se mnou už pak necvičil
.
Ahoj, mám otázku ohledně mokrého orgasmu.. když masturbuju přiložením vibrátoru ke klitorisu (občas i když to dělám jenom rukou) a je to hodně příjemné, vyteče že mně čirá tekutina. Ale ne při orgasmu ani těsně před ním.. vždycky je to příjemné, ale orgasmus to není. Je to tedy moč, z toho že jsem hodně uvolněná, nebo mokrý orgasmus? Jak to poznám?
@Anonymní píše:
Ahoj, mám otázku ohledně mokrého orgasmu.. když masturbuju přiložením vibrátoru ke klitorisu (občas i když to dělám jenom rukou) a je to hodně příjemné, vyteče že mně čirá tekutina. Ale ne při orgasmu ani těsně před ním.. vždycky je to příjemné, ale orgasmus to není. Je to tedy moč, z toho že jsem hodně uvolněná, nebo mokrý orgasmus? Jak to poznám?
To by mě taky zajímalo ![]()
@Anonymní píše:
Však píšeš, že to orgazmus není ![]()
@dajaZ píše:
Holky Vy jste čuňata![]()
To jsme odkoukaly všechno od Vás ![]()
@dajaZ píše:
Holky Vy jste čuňata![]()
Naše polovina to ale ocení. ![]()
Mokrého orgasmu bych chtěla dosáhnout. Zkoušeli jsme to hodněkrát a nic ![]()
Ahoj, moje otazka zni… Je mozne dosahnout mokreho orgasmu pri drazdeni klitorisu? Stava se mi, ze maly okamzik pred vyvrcholenim, ze me vytece tekutina. Pocitove jak kdyz se pocuram. Rozhodne to neni vystrik. A pote az nasleduje klitorialni orgasmus. Nemuze to byt spis moc? Jak jsem uvolnena…ze bych ji neudrzela? Jsem po dvou porodech…
Dekuji