Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
hyhy tak nez jsem to dopsala tak babi pisla,tak se kdyz tak omlaouvam jestli jsem to blbe pochopila ![]()
Holky děkuji za podporu a za názory.. vím, je to těžký a může to potkat koholiv.. ani jeden z nás to nechtěl ale stalo se… já to nemůžu udělat, nezvládla bych to, sesypala bych se jak domeček.. miluji děti a už těd miluji i to co je ve mě.. zvládnu to a vím že mu budu dávat co budu moct.. jedno dítko už mám a jeho tatínek je vzorný.. jezdí si pro něj a platí alimenty.. jen prostě spolu nežijem.. a třeba se jednou chytí i ten druhý.. a uvědomí si co udělal.. je jednoduché říct dej to pryč, ale neví co žena pak prožívá.. spousty věcem člověk muže zabránit.. ale tohle jsou asi osudy. Jak napsala Babi jsme v tom oba a on je dost dospělý na to aby si uvědomil že nic není 100%. Třeba potřebuje čas.. je fakt že to ví 4dny. A asi mu taky není lehko.. ale já vím že ikdyž si bude pořád stát za svým já to dítě budu milovat a dám mu vše i bez tatínka.
Přeji pohodové těhotenství.
Jen bych opravdu zvážila - Nic nechtít - fakt to otcovství a alimenty by mohly být miminum co by pro vás mohl udělat, aniž by se jinak angažoval..
Jinak ten důvod že neodejde kvůli 19 a 16 letým dětem mi přijde trochu absurdní..Možná jen mě, ale toto už jsou opravdu odrostlé děti, které by z toho těžko měly trauma - né že by se jich to netýkalo, ale rozhodně mi to nepřijde zásadní. Spíš prostě novou rodinu nechce a toto je jen výmluva.
I tak přeji hodně štěstí.. ![]()
antonie - gratuluju k rozhodnutí dítě si nechat
má skvělou maminku!
s chlapem - hele jeste vychladni- chápu jak jsi na něj naštvaná - mám pocit, že bych měla uplně stejný pocity jako ty. Ale dej čas jemu i sobě - neříkám, že spolu máte žít (koneckonců jak sama píšeš, má závazky ke své rodině) jen si dát paouzu od nějakého rozhodování.
chápuli jeho reakci správně, tak on přijal tvé rozhodnutí, že se miminko narodí - a až ted )jasně že pozdě) mu došlo, že je to také jeho dítě, a zalekl se toho, že ho nebude vidět vyrůstat - nevěřila bys jak jsou někdy chlapi natvrdlí až tupí
a to ani nemusej být v takové situaci jako ten tvuj machr..
Užívej si těhotenství, problémy dospělých se dají na chvíli odložit…
taky ti preju hodne stesticka,aby vse pak dospelo k stesti vsech. Jsi statecna tak ti moc fnadim,bych trochu tve odvahy ted taky potrebovcala,takze ja drzim palce jak tobe a mimnku tak i tatinkovi ![]()
ahojky, Ja si takhle nechala sve prvni ditko v 21letech. Otec ditka nasliboval hory doly a nebyl zenaty a kdyz jsem zjistila, ze i pres antikoncepci jsem otehotnela, tak mi rekl at si to necham vzit, no nenechala.. ted je male 5 let, ja jsem se vdala za super chlapa a kazdym dnem spolem cekáme druhe ditko a vsichni jsme stastni. Musim teda rict, ze to nebylo lehky, byla jsem na vse sama, otec neplatil a neplati s malou se nevida a ani se o ni nejak nestara, nepta se…
Držím pěstičky pro štěstí ať vše dobře dopadne!!!
Dnes už je možná tvoje miminko narozené a není třeba radit. Muži po dětech moc netouží - je to pro ně zátěž, mejí v sobě zakódováno, že ho musí zajistit. Ženy jsou naprogramované tak, aby život dávaly a ochraňovaly. Znám muže, který je s odstupem času na svoje nemanželské dítě hrdý a šikovnou dcerouu se i chlubí! I když je stále ženatý s první ženou. (Mezi chlapi mu to dokonce dodává kredit!)Starost s výchovou a jeho „vypipláním“ bude na tobě, ale to víš a nebudeš jedinná na světě. V budoucnu budeš ráda, že ho máš. Jaká je šance, že potkáš nového muže pro založení té pravé ideální rodiny? Tento to asi nebude… Napiš, jakjsi vyřešila.