Světlejší gestační váček

23.4.10 22:07

Světlejší gestační váček

Dobrý den,
jsem poprvé těhotná, dle lékaře ve 4týdnu. Dnes na UTZ viděl gestační váček, ale uvnitř je prý světlejší. Že by měl být tmavější - před týdnem byl váček mnohem menší, takže se hezky zvětšuje. Prý se nemám obávat, ale nejdřív dle jeho reakce jsem cítila, že bych měla. Pak říkal, že to není nic závažného. Takže teď nevím co si myslet a hlodá ve mě červíček pochybností. Máte někdo podobnou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14500
23.4.10 23:12

Avatare, nemám, šla jsem k doktorovi později.. Ty jsi ve 4tt?? Já myslela, že to ještě není na UTZ nic vidět.. Já byla až v 6tt a byl krásný váček, zatím bez srdíčka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
24.4.10 06:39

Taky nemám, jen mě zaráží, že před týdnem byl váček menší. To snad ani neni možný, aby ve 3 týdnu byl vidět váček. Počítáš to podle poslední ms nebo od oplodnění? Nějak mi ty týdny teda nesedí. :nevim: Ve 3tt jsem byla krátce, cca týden po oplodnění a to ještě mimino ani nebylo zavrtaný, ve 4tt jsem měla pozitivní test a v 6+?:nevim: jsem byla na UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
24.4.10 07:59

Holky vidět někdy být může…já když byla na prvním ultrazvuku tak jsem dle gyndr byla na přelomu 3 a 4 týdne a váček mám i vyfocenej :-D Záleží jak moc hluboko je v sliznici zanořenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.10 10:35

Opravdu vidět šel a krásně. Já byla minulý týden na prohlídce kvůli zánětu a jelikož jsem nedostala 14dní MS, tak jsem si dělala test a byl pozitivní. Na UTZ už viděl malou černou tečku a po týdnu mnohem větší. Říkal, že bych měla být ve 4týdnu, ale nevysvětlil mi jak to počítá.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky