Co dát do adventního kalendáře pro děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21680
20.11.19 13:20

tipy na adventní kalendář pro děti

At není jen o sladkostech :mrgreen:

puzzle betlém

tady ke stažení a vytisknutí puzzle zdarma ;) na konci článku

a ještě jedny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
24.9.20 08:29

Ovoce dřevěné

Já dávala krájecí ovoce, syn byl nadšený, každý den jeden dva kousky, mají v Pepcu. Letos ale nemám nápad vůbec. Myslela jsem že dám puzzle a rozdělím ho (zase v Pepcu maji puzzle např jen o dvou dílkách jedno auto, sadu třeba aut) jenže mu to musím dát dnes k svátku protože jsem zase nesehnala nic k svátku :lol: sladkosti dávat nechci! Něco na díly, mebo na pokračování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
24.9.20 08:46

@danvitka pokud uz je dite v obdobi maleho Lega, da se dat to. Ale chce to rozumne delit, aby nevznikl nehratelny kus, kdy dite musi cekat na dalsi dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
24.9.20 12:22

Kluk holka? Věk? Já to mám vždy nějak namíchaný - jedlý (sladkosti/ořechy/sušený ovoce) a nejedlý (takový ty raznice na obrázkové děrování papíru, razítka, autíčka, figurky zvířat, vojacci… V Tigrovi se dá koupit spousta lidí blbiny za pár kaček). Loni jsem měla celou sadu plastových vojáčků, v kalendáři jich bylo jen menší část a v posledním sáčku byla mapa s pokladem a stanoviště s ukolama, kdy pak v cíli byl zbytek vojáčků. Bojovka byla ve výsledku úspěšnější než celý kalendář :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
24.9.20 14:05

@czaky ta bojovka je dobrá, mě se líbí i kartičky s úkoly na vánoční téma (dnes upeč cukrovi, ozdob stormek, jídlo do krmelce) ale na to je ještě malý 2roky. Možná to Duplo, al jedno máme doma a nehraje si s nim… ještě mě napadli razítka na vánoční téma, nebo samolepky na okno a po vánocích by jsme je sundali třeba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
30.10.20 18:12

Já loni dávala čokoládky, bombony a v neděli a při významějších dnech jsem dávala větší věci- co segra potřebovala rukavice, pastelky,..
taky jsme měli hru do vánoc chci stihnout… - 24 aktivit - každý den se odškrtne jedna (tradice, procházky, tvoření, pohádky,…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.11.20 11:37

Poradíte mi prosím, jaký adventní kalendář pro 24 měsíčního chlapečka, co do neho dát? Sladkosti moc nechci dávať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16235
4.11.20 11:54
@Molu píše:
Poradíte mi prosím, jaký adventní kalendář pro 24 měsíčního chlapečka, co do neho dát? Sladkosti moc nechci dávať.

24měsíční = dvouletý, to už je asi na čase to měsíční počítání odbourat ;)
V téhle době jsem dávala razítka, nové formičky na modelínu, rozdělené dřevěné pexeso se zvířátky a jejich mláďaty (3 dvojice v jednom balíčku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat