Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Potřebovala bych poradit nějakou domácí alternativu. Prosím, nepište mi, abych myčku častěji zapínala. To vím. ![]()
Bohužel budu radit jen vůni vzdy jsem kupovala značkovou od značek co vyrábí Čist prostředky do myčky a smrděla hlavně ta vůně samotná a taky i to nádobí
Min týden jsem koupila v akci v Lidlu vůni do myčky a musím říct že nádobí nádherně voní a myčka také
Já jí pravidelně prohánim čističem na myčky aby nesmrděla, jinak vůně nepoužívám, připadá mi to zbytečný, za chvilku to vonět přestane a je to k ničemu
Na vůně se vyprdni. Vyčisti filtr a do zásobníku na prostředek dej kyselinu citronovou a nech to projet. Dělám to i 3× do měsíce a od té doby není po smradu ani stopy. Když tam teda nemám hrnec od omáčky do druhýho dne ![]()
Zkus rozkrojeny citron, ten pomaha i v lednici.Ja teda pouzivam vune z Lidlu, nejradsi jablecne.
@MUFICE tak už vím jaké je to vůně děkuji ta jablečná je skvelá.
Normalne tam hod pred mitím půlky citronů (já používám už vymačkané) a je to stokrát lepší než nějaká vůně ![]()
Já jednou za čas do myčky naleju před mytím třeba třetinu láhvě octa.Za prvé nemusíte pak dávat leštidlo a skleničky se lesknou jako nové a myčka pak vůbec nesmrdí. A ocet z toho taky není cítit to se vymeje.
A jak často ji zapínáš… já třeba ob den a myslím, že je to takový maximum. Myčka jako taková mi nesmrdí. Dávám místo leštidla ocet… co zkusit nasypat trochu sody?
Díky za rady. Tou citronovkou jí taky čistím i filtry pravidelně. Zapínám obden, někdy každý den. Pozoruju smrad, až teď, jak je teplo. Ocet zkusím, to neznám a ten citron taky.
U nás jede myčka denně, někdy i 2×
Filtr myčky čistím tak 1× za měsíc a 4× do roka projedu myčku tím čističem.