Co dát místo UM?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
100
13.12.11 09:59

No, asi raději ne, my ho máme zakázané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
13.12.11 11:53

jasný jasný…koupila jsem nutrilon Alergy Care tak jsem na to zvědavá snad už konečně budeme spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
13.12.11 12:18

Ahoj, bezmléčnou dietu máme naštěstí už za sebou, Nutrilon AC nám psala normálně dětská a poslala nás na alergologii.Tam si určitě zajdi klidně i bez žádanky, jestli je to u Mudr. problém. A u všeho sleduj složení- ve všem je aspoň sirovátka, v pečivu atd…Laktóza by neměla vadit, to je mléčný cukr obsažený i v MM a jeho intolerance je u dětí vzácná (leč není vyloučená).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
13.12.11 12:19

Jo a ten Nutrilon ti objednají v každé lékárně ale na předpis je cca o 100Kč levnější.HA nestačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
13.12.11 15:36

ainy jj děkuji za info nutrilon jsem už koupila a zkoušela mu dát trochu teda vůbec mu to nejelo tak ač nesladíme tak jsem mu tam dala asi půl lžičky medu a jak mu to jelo:))na tu alergii jsem chtěla zajít s tou kůži pořád je jak struhadlo :zed:
btw:a jaký je rozdíl mezi alergii a intolegancí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
13.12.11 19:42

Prislad to radsi glukopurem, med je alergen jak pr… alergie je neprimerena reakce imunitniho systemu.Intolerance je ze to proste nedokaze stravit. Ale ve finale to vyjde na stejno-danou potravinu nesmi tak jako tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
13.12.11 21:56

jasný jasný už to chápu…i když teda moc nechápu t vysvětlení od dr. když říkal že naštěstí to alergie není „jen“ intolerance :nevim: :zed: tak když to vyjde na stejno nevím proč říkal jen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
14.12.11 06:58

No ja bych hlavne sla na to alergo. Oni i ty testy jsou mnohdy neprukazne a zavadejici. Syn mel treba vse negativni a proste se po necem osypal po mliku navic i prujem 10× denne.Na alergu udelaji tech vysetreni daleko vic a lip vysvetli. Jo a neboj vetsina deti z toho vyroste. U nas uz je to ok ( 23mes. je mu ted ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
14.12.11 11:26

jj díky tak my tam skočíme.. no vidíš to je máme stejně staré:-) maxovi je taky tak. no první noc jsme zkusili nový mlíko a probudil se až po 5hod ráno :dance: a i pěkně usínal takže bych řekla že na tom něco bude :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
14.12.11 11:37

Tak držím palce, a hlavně ať se z toho brzo dostane. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
15.12.11 16:16

Pokud má tento problém,tak nechápu lékaře,proč nedoporučil nějaké jiné UM? To bych se zeptala a pokud jsi nezkoušela HA,tak ho zkus je ho tam menší podíl a je víc štěpené. Pokud by měl problém i s tím,tak vvolat doktorovi,a´t kouká poradit,že ty nevíš,čím ho máš nakrmit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
15.12.11 21:39

Tak pokud jsi cetla pozorne tak jeji doktor asi moc neporadi. A HA mleko je prevence, nevhodne pri prokazane nesnasenlivosti.Osobni zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
16.12.11 08:46

mno my jsme HA mlíko měli (bebu) když jsme odcházeli z nemocnice (syn byl nedonošený měsíc byl v nemocnici po narození) a i na to HA mlíko nám dr řekl že je to tahání peněz z lidí :nevim: že všechny mléka jsou stejný ať mu to klidně dáváme ale že si myslí že i obyč sunar by mu stačil :zed: no nevím mám našeho dr.ráda kvůli přístupu k dětem kluci se ho nebojí a je to tam celkově fajn ale některý jeho názory to je děs :zed: nejhorší je že bydlíme na malém městě jsou tu 2dět.dr a on je z nich nejlepší co každý říká :(osobní zkušenost s tou druhou dr.má takovou že jsme tam jednou byli když měla záskok a vůbec se mi teda nelíbila 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
16.12.11 08:52

Teda co to je za doktora 8o My odcházeli s HA mlíčkem z porodnice a to jsme ani nikdo z rodiny žádnou alergii neměli, takže preventivně. Podle mě to rozhodně tahání peněz není. Jen je to prostě dražší, jelikož tam musí víc naštěpit tu bílkovinu. A nemáš možnost dojíždet někam jinam? Takovému pediatrovi bych opradu nerada svěřovala své dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
16.12.11 11:30

Tak to HA je vic nastepene.Zdravemu ditku rozhodne neuskodi,otazka je jestli necemu pomuze.Moje zkusenost je, ze syn ktery mel ve 2 mes alerg. projevy dostal na dobre minenou radu to HA,dokonce ho temer 3 mesice snasel a pak se mu to rozjelo nanovo a do 13mes musel mit Alergy care.Takze za me jako prevence zdraveho ditete mozna jo, ale pokud je nejaky problem tak v zadnem pripade.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová