Co dát místo UM?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10652
16.12.11 11:48

lastno ani moc ne:( možná vedle do města(asi 10km) musím zjistit co je tam za lékaře..
ainy já nevim mě přijde ten náš klouček celkově na ten žaludek nemocnej :zed: když jsem po dr. snad poprvé v životě něco chtěla (doporučení na gastro vyšetření do nemocnice) tak mi ho nechtěl dát bez udělání testů na alergie a celkévho obrazu..z toho vyšla ta nesnášenlivost a nic moc dál to neřeší jen že máme dát dietu a todle a todle a nic víc :nevim: přitom mi přijde, že z mlíka to blinkání asi taky má ale hlavně má možná reflux pže se spíš pozvrací z něčeho mechanického teď si strčí ruku do pusy (zkoumá zuby) zvrací,zakašle se -zvrací,spadne rozbrečí se -zvrací :nevim: o jídle ani nemluvim suchej chleba nemůže pže jan se mu to jen trochu pozastaví v krku zvrací :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
16.12.11 11:49

edit:a když jsem tam teď byla a říkala že pořád zvrací ž ne tolik ale jo tak říkal že to musíme zkoušet po čem zvrací a když přibírá,roste, nemá průjem či tak nemusíme se bát 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
16.12.11 11:55

Hmm,tak to je mazec. Ja bych teda asi drzela tu dietu (fakt hlidej vsecko,to mliko je itam kde bys to v zivote nerekla) a to gastro a alergo bych si vybehala sama. Kdyz jim reknes o co jde tak te vezmou i bez zadanky,kdyz je doktor takovej b…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
16.12.11 12:34

Jo a jak uz tady myslim nekdo psal, tak v DM maji ryzove mleko s kalciem i bez.Je to krabice 1 litr cca 30Kc.Asi to chutna lip jak ten Nutrilon,akorat tam nejsou ty vitaminy a tak ale to asi tak nevadi kdyz jinak normalne ji. Taky se z toho da varit,,maji i ovesne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
16.12.11 17:37

To rýžové z DM je fajn, ale nemá se prý používta jako náhrada za UM pro děti na pití. Na vaření určo jo. Taky mě napadá, jestli má prcek takový citliv yžaludek, možná by pro něj byl ještě lepší Nutrilon Allergic Digestive Care.. Ale jsetli malej snáší obyč NAC, tak to není potřeba komplikovat:)-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
16.12.11 17:47

Tak na to bylo přímo nějaký UM … Neocate … a možná ještě NAC - nejsem si jistá. Je pekelně drahý. Ale na recept přispívá pojišťovna. Bohužel nevím kolik a asi i jak v jaké lékárně. Ale těžko říct do jakého věku je tohle mlíko vhodné. Jestli už na to není moc velký. A hlavně jestli by ta vaše doktorka byla ochotná napsat recept.

Nebo co může pít dospělák? sojový … fakt nevim… kdyžtak se zkus zeptat tady http://www.prozeny.cz/…detsky-lekar … vždy ochotně a rychle poradí :palec: Možná bys našla i podobný dotaz v historii. Dost lidí se tam na to ptá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová