Co dělat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13118
2.1.10 15:04

Ahojky,já to mám stejně, podle mě kamarádství mezi protějšky nemůže být, vždy jeden z nich něco k tomu druhému cítí, nebo se jí(mu)aspoň líbí a sympatizuje s ním.Taky mám takovou teorii a možná proto jsem taky žárlivka :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14116
2.1.10 15:10

Život je složitej a to, co jednomu přijde jako zrada, druhému normální. Proč se takhle zbytečně dusit?

midarka: Když je jinak tak skvělej, proč mu hledáš zbytečnou chybu? Je zvědavej chlap :-)! A bylo to před sedmi lety proboha!

veru: Jde to, právě, že lidi, co si kdysi byli blízcí a mají něco v klidu za sebou, spolu přátelit můžou. Já si zase na sobě potvrdila, že když si věřím sama, budu mít klid. A to nejsem žádná sexbomba :-) Věřit svojí síle podle mě znamená moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
2.1.10 15:20

Moje zkusenost z fcb je ta, ze kdyz objevim kamose, ktereho jsem dlouho nevidela, tak mam to same co tvuj manzel - a to nezalezi na tom, jestli je to holka nebo kluk. Proste jsme spolu kdysi meli cosi spolecneho, pak o sobe nic nevedeli a najednou se potkame.
Takze ja si myslim, ze to, co dela tvuj muz, je normalni. Ta obrovska vlna zajmu za chvili opadne, uvidis. Za chvili si vzpomene, proc se tehdy rozesli, protoze on i ona se zarucene nijak fatalne nezmenili.
A ty chvile, nez ta vlna zajmu polevi, bych mu neztrpcovala. Predstav si sebe v jeho situaci a urcite pochopis, proc je ted tak nadseny. Ano, dala bych mu vedet, ze se ti nelibi, ze si musi psat prave pres mobil a prave, kdyz muzete byt spolu, ano, mela bych asi ironicke pripominky, ale zaroven bych se tim neuzirala. Myslim, ze tvuj manzel si zaslouzi vic duvery, nez jsi mu ted ochotna dat :wink:

Preju, at to dokazes zvladnout s gracii a eleganci - za to si te tvuj muz urcite bude moct vazit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14116
2.1.10 15:25

Marjanko: Podpis :-) Hezky jsi to napsala, já to tak pěkně navíc bez ironie, napsat neumím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
2.1.10 15:30
Flyingfrog píše: Život je složitej a to, co jednomu přijde jako zrada, druhému normální. Proč se takhle zbytečně dusit?

midarka: Když je jinak tak skvělej, proč mu hledáš zbytečnou chybu? Je zvědavej chlap :-)! A bylo to před sedmi lety proboha!

veru: Jde to, právě, že lidi, co si kdysi byli blízcí a mají něco v klidu za sebou, spolu přátelit můžou. Já si zase na sobě potvrdila, že když si věřím sama, budu mít klid. A to nejsem žádná sexbomba :-) Věřit svojí síle podle mě znamená moc.

Fly, to máš pravdu, taky jsem si toho všimla, že když si věřím sama sobě a jsem se sebou spokojená a sebevědomá, tak tohle neřeším, hážu to za hlavu a říkám si že si s ní jen píše, noa..ale když v opačném případě mi na sobě něco vadí(třeba ted že jsem po vánocích přibrala) a jdeme někam a všimnu si že pokukuje po jiné, tak žárlím a mám trapné přippomínky.Takže od zířka cvičit, cvičit a dodržovat určitý režim a zas budu mít svoje kilečka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midarka
2.1.10 15:32

Ahoj holky,

jo jo já se o to moc snažím nedělat dusno, žádné scény, žádné narážky ale bohužel to pak večer většinou začne, chlap je docela prudká povaha a já jsem býk takže to nejde tak klidně jak si na začátku sama sobě říkám, taky počítám s tím že to opadne, ale prostě je to moc čersvté a neumím se s tím nějak smířit i když se snažím a pořád si opakuju že to není opravdu nijak vážné, protože to vím, ale hlava a srdce nějak nespolupracuje a do toho moje vyřídilka no :oops: škoda povídat.

Ale po těhle všech názorech jsem se tak nějak uklidinla více a hlavně si to aspoň na 70% srovnala v hlavě co a jak a snad už to půjde. :wink:

• Citovat
  • Upravit
midarka
2.1.10 15:59

kopytko já si teď pro změnu říkám jestli by nebylo lepší kdyby se sešli a všechno si řekli, protože by to bylo rychlejší než to jejich psaní. Vyplácali by témata co se dělo převratného za 7 let a byl by snad klid a pokud by si 1-2× za měsíc písli dvě věty že žijou tak by mě to nevytáčelo. Mylím si že setkání byť i jen jich samotných by nebylo nebezpečné, protože se řídím tím co kdysi říkala i moje babička že pokud má chlap dost sexu doma nemusí chodit jinam, takže to můžu s klidnou duší napsat, že tohle by ho netalčilo. Ono to zní blbě, ale myslím že pokud chlap nemá dost sexu doma a je nonstop naddržený tak to dělá svoje a je pak jedno na koho by skočil když je příležitost.

• Citovat
  • Upravit
midarka
2.1.10 16:08

kopýtko já si taky nemyslím že to řeší všechno, protože to bych musela být ve 100% klidu ne? :wink: Ale je to tak myslím aspoň lepší když chlapovi s prominutím nehučí v k.....protože to pak myslím cíleně vyhledávají když to chybí.

• Citovat
  • Upravit
midarka
2.1.10 16:49

kopýtko o tom právě vím taky svoje stalo se to s bývalým :oops: i když se to stalo už dávno a nebyla jsem vdaná ani zadaná tak i po rozchodu když už měl jinou tak stejně přišel.

• Citovat
  • Upravit
1280
2.1.10 19:05

Myslím že žáríš úplně zbytečně,přeci jenom je to 7 let,navíc má s tebou hezký vztah a dítě.Popravdě já taky když najdu na FCB někoho s kým jsem se dlouho neviděla,tak si také pořád píšem,na jednu stranu já to beru i tak,že se prostě chci tomu dotyčnému i pochlubit tím,že se mám dobře,že jsem maminkou atd..O nic víc nejde.Víš zatím bych to nechala být,ale poravdě kdyby se dohodli na nějaké osobní setkání,tak bych zuřila a nepřistoupila na to :cert: Ale takhle když si spolu jenom píšou tak bych byla v klidu,uvidíš brzy je to psaní omrzí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30399
2.1.10 19:06

Je to otázka zda mu věřit nebo ne. Já si s bývalými také píšu a nic jiného mezi námi není. Občas se i sejdeme, když jedu na moravu, ale přítel je zná a klidně jde se mnou.
A když si přítel psal s bývalkou tak jsem se s ní nechala seznámit a nyní si klidně píšu s ní já. Říká se důvěřuj, ale občas asi i prověřuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
2.1.10 20:39
Aspera píše:
Je to otázka zda mu věřit nebo ne. Já si s bývalými také píšu a nic jiného mezi námi není. Občas se i sejdeme, když jedu na moravu, ale přítel je zná a klidně jde se mnou.
A když si přítel psal s bývalkou tak jsem se s ní nechala seznámit a nyní si klidně píšu s ní já. Říká se důvěřuj, ale občas asi i prověřuj.

přesně tak sohlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
2.1.10 22:51
Kopytko píše:
no a ja mam doma byvalyho manzela :lol: :lol: :lol: to se mame cim chlubit vid

Jestli to nebude tim, ze misto duvery jim hned davate negativni reakci… Nerypu, jen se snazim o tom premyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
2.1.10 23:02
Kopytko píše:
to asi ne my jsme se nerozvedli kvuli SMS :lol:

Takhle konkretne jsem to samozrejme nemyslela. Spis jen, kdyz je clovek startovaci typ, hned vidi rude a neumi s tim pracovat (pocitat do 20 nez neco reknu, zkusit se vzit do role druheho, atd.), muzou mu i malickosti pripadat nenormalni. Jako tenhle pripad s facebookem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44331
3.1.10 10:29

Midarko,já na tom nevidím nic špatného.Prostě se našli,popovídají si,jak se za tu dobu změnily jejich životy.Přece jen,kus životní cesty spolu strávili a 7 let je dostatečně dlouhá doba na to,aby se na určité věci člověk podíval s nadhledem,jinýma očima.Přejde je to,neboj.Jak si řeknou to nejdůležitější,už si nebudou psát tak často..A v dalším přátelství mezi nimi nevidím nic špatného.

Opravdu v tom nevidím nic špatného a já jsem se podobným způsobem s bývalým spojila taky,jsem za to ráda.A nežárlila bych ani,kdyby si podobným způsobem dopisoval můj partner.Ten to ale nedělá,protože se s bývalkou rozešel v hodně zlém a nemá potřebu ji hledat.

Má ale u nás ve městě jednu dlouholetou kamarádku,je vdaná,občas tam zajde na kafe sám a já nežárlím,nemám proč a nevadí mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí