Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, možností máš několik.
a) to co děláš, není to asi to správné
b) povznést se nad to a být zúčastněná. Já bych nadhodila že můžeme jít někam společně. Odpoledne i s dětma a času na popovídání bude mít muž víc než dost a ty obhlídnes situaci. A ještě se můžete zkamarádit.
Jo a asi bych to ještě chvilku nechala. Snad ho to po týdnu přejde a vše se vrátí do starých kolejí.
Přeju hodně štěstí
kaťulka taky o tom uvažuju a máme víkend tak bych to mohla navrhnout
děti si poběhají na vzduchu že by? ![]()
Kopytko Ovšem jestli na to mám já tak to taky zatím nevím, byla by to premiéra. Snažím se s tím vyrovnat jen mě to nejde a vymýšlím jakékoliv varianty a možnosti.
Ahoj,
to by otrávilo asi každého.. On by také neřval nadšením, že si píšeš s bejvalým, že…
Byť by ti na přímý dotaz určitě řekl, že ne… protože by se jednalo o hypotetickou otázku… a hlavně by řekl odpověď, kterou by rád slyšel od tebe.. ![]()
Co dělat? Naschvály asi ne… ten Facebook s tvým bejvalým by bral jen jako protestní akci.. rozhodně kdybys s tím začala nyní… A hlavně, na dobré náladě doma by to též nepřidalo…
Co radit?
Snad jen doufat, že po pár dnech si řeknou, co potřebují, pak nebude co řešit… „novinka“ zevšední.. a skončí s tím…
Jako když chlap dostane novou PC hru.. nejdřív paří.. paří… a pak je zas klid… ![]()
Držím palce, ať se nepokazí vztah… Facebook je fakt zabiják dobrých vztahů… jsem ráda, že já i manžel jej bojkotujem ![]()
Asi bych mu řekla že mi to vadí a pak ho nechala být. Pokud by to trvalo nějak dlouho a nějak extrémně si psali asi bych začala dělat to samé. Já si taky psala se svým bývalým a párkrát jsme se viděli, manžovi to ale vadilo, tak jsem to ukončila. Ikdyž číslo na něj mám, tak ho ale nepoužívám.Pokud i ona má svojí rodinu tak bych v tom neviděla nic špatného. Vždyt, nakonec si vzal tebe a s tebou má děcko ne? Tak asi nebyla tak dokonalá.neboj, trochu svému muži věř a nebo možná chce i vzbudit žárlivost trošku ![]()
Katulka u jedné jeho bývalé lásky to tak taky kdysi 100% zafungovalo, jen s rozdílem že už byli jen velcí kamarádi(byla špatná doby si něco začít i když chtěli) a nikdy mezi nimi nebylo nic víc a chtěl mě seznámit jako novomanželku, každopádně je to tak že s ní si píšu meily já a muže úplně ignoruje, ale taky jsme kvůli ní nikdy tak nevyšilovala, protože je od nás hooodně daleko a teď má nvého muže a mimčo.
kopytko 2 leté a jinak je vše fakt v pohodě, snažíme se o druhé. Jen prostě tímhle mě kvalitně vykolejil a nevím jak se dostat do nich zpět.
efino první dva odstavce byly přesné.
caty už jsme řešili 4× za 4 dny že mě to vadí a jaksi jde to mimo jeho uvažování. Vzbudit žárlivost nechtěl, ovšem i tu v určité míře vzbudil ![]()
kopytko to už jsem si taky od něj vyslechla, ovšem on neuvžuje dál, jako že když už spolu spali kdysi tak asi přece jen je jeho typ a on její a taky jí fakt neznám a věřit jí opravdu nebudu a samy všechny víme že když si něco ženská umane tak se to stane.
midarka..já to tak dělám skoro vždy. Jsem milá a vstřícná a neplašim.
Ale ten můj je dost extrem. S chlapama ne pivo chodí málo ale na kafe s ženskejma docela dost.
Nechala bych to pár dní a pak by se vidělo.
midarko, uplně tě chápu. Já když se tenkrát seznámila se svým bývalým, tak se stále se svojí ex stýkal, psal, koupil jí dárek k vánocům a mě to hrozně žralo, no dopadlo to tak, že mi i lhal, že nejde s ní, ale s někym jinym, abych mu prej nedělala scény, jenže oni byli tenkrát rozešlí asi jen 3 měsíce, což je krátká doba, byli spolu asi 4 roky.
Hele, jestli můžu radit, nech to být, nic nevyčítej, klidně bych mu navrhla at přijde s rodinkou na kafe, uvidíš jeho reakci. vážně bych se nebála. dal přednost života s tebou a ne s ní, tak asi ví proč.
A já nechápu, proč se z bývalek a nebo bývalých dělá takové zlo. Ten chlap/manžel/přítel je snad s tebou ne? A tak si s ní píše, hm, no a? Tak ho zajímá, co ona dělá, když se neviděli dlouhých sedm let.
Ano, facebook je strašlivé zlo, takové, že by ho měli zakázat.
Měla bys být nad věcí, až vyzjistí všechno, co ho zajímalo, nechá to být. A nebo když uvidí, jak tě štve, tak bude jo dělat naschvály, co z toho bude platit bys měla vědět ty, ty ho znáš.
kopýtko jinak je to báječný chlap a táta, malou zbožňuje. Ovšem udělal podle mě chybu že se dal zrovna do psaní s bývalou a to mě bolí, proč se nekamardí pro mě za mě třeba se všema kolegama z bývalé práce, nebo já nevím s kým ale musí to být zrovna ženská se kterou spal a plánovali budoucnost?
Ahojky Mid,m na tohle ti nedokážu odpovědět, bo přítel dělá občas to samé.Taky se s ním o tom hádám.Nic nenaděláš, třeba ho to časem přejde
![]()
Ahojky,já to mám stejně, podle mě kamarádství mezi protějšky nemůže být, vždy jeden z nich něco k tomu druhému cítí, nebo se jí(mu)aspoň líbí a sympatizuje s ním.Taky mám takovou teorii a možná proto jsem taky žárlivka ![]()
Ahoj holky,
omlouvám se že píšu jako inko ale zajímalo by mě, jak by jste se chovaly vy v mé situaci.
Manžel si založil facebook a ozvala se mu bývalka, hned si začali psát, neměli spolu kontakt 7 let, ani slovo ani písmenko, rozešli se mírně ve zlém. Hned si vyměnili čísla tak si pošlou i nějakou tu zprávu, zatím to takhle trvá blbé 4 dny a mě to děsně vadí, hádáme se kvůli tomu, přestože já vím že si s ní nepíše kdoví co je to takové psaní o tom jaké kdo má děcka a podobné kecy, ale stejně mu nemůžu vysvětlit že mě to prostě bolí, že si mohl najít tři kupy jiných lidí ale nemusela to snad být baba se kterou chodil, spal a plánoval budoucnost.
Samozřejmě se brání že přece on nic nedělá a že si píšou úplně nevinné věci a pořád dokola celé 4 dny. Nevím jak se mám chovat, ale neumím tohle prostě jen tak s úsměvem přecházet a být nadšená že si našel „kamarádku“. A taky ona má čas jenom večer až rodinka usne a to se mě taky nelíbí že v době kdy by se mohl věnovat mě se věnuje hold psaní, protože ho strašně zajímá jak ona žije a jak se liší ten její život od těch plánů co měli.
Prostě i když mu věřím že k ničemu mezi nima nedojde, to mě pořád muž ujišťuje jak jsem jediná a miluje mě a dítě, ale stejně to jaksi nepomáhá a vyrovnat se s tím nebo to hodit za hlavu neumím.
Jak to mám udělat, co by jste dělaly vy?