Co děláte, abyste usnuly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7333
30.12.18 00:08
@Jeanny21 píše:
@Markéta80 není s kým :lol:

Tak si někoho najdi, jestli to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.12.18 00:09

nic, a tak nespím. Zase se v noci dobře pracuje- Když si to naděláš v noci, máš přes den klid. Jen ten organismus má někdy dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11846
30.12.18 00:10

@Jeanny21 tak křečík to určitě zvládne! :P
Mně na tom vyhovuje, že se můžu soustředit na úplně jiné myšlenky, než na ty svoje. Tím se zklidním a můžu usnout. Samozřejmě to hůř funguje, když mám velké starosti a stresy, ale na takové to běžné poletování myšlenek to platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
30.12.18 00:14

Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11846
30.12.18 00:17
@terinka4444 píše:
nic, a tak nespím. Zase se v noci dobře pracuje- Když si to naděláš v noci, máš přes den klid. Jen ten organismus má někdy dost.

Jo, to taky někdy dělám. Zrovna včera jsem do půl druhé třídila oblečení. Měla jsem vypranou a složenou velkou hromadu věcí a vůůůbec se mi to nechtělo rozdělit podle vlastníků a už pomalu nebylo, do čeho sebe a děti oblékat. :mrgreen: Tak jsem se v noci hecla a místo spaní třídila. Najednou mi to nevadilo. A ty dotěrné myšlenky taky někam odlétly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
30.12.18 00:20

Buď počítám ovečky, nebo vyprázdněné plechovky velkopopovického kozla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.12.18 00:30
@Božislava píše:
Buď počítám ovečky, nebo vyprázdněné plechovky velkopopovického kozla.

jako že před usnutím počítáš, kolik toho vypiješ? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
30.12.18 00:42

Mi se podařilo si kvalitně rozhodit spaní uspáváním dětí. Já mám tělo nastavené na cca 6 hodin spánku kvůli práci a dlouhodobému brzkému vstávání dětí. Takže když je jdu uspat a usnu u nich v osm v posteli, což se mi stává častěji, než bych si přála, mezi druhou a třetí jsem kompletně vzhůru a fit. Juchů. Občas zabere čtení si, občas dokážu usnout u televize, ale obvykle jsem naštvaná, že nemůžu spát a tak žehlím, to jediné mi tak nějak dává smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
30.12.18 00:44
@terinka4444 píše:
jako že před usnutím počítáš, kolik toho vypiješ? :mrgreen:

jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
30.12.18 01:52

Začni si před spaním psát deník - ne o tom co si dělala, ale o tom co se ti honí hlavou, všechny ty starosti.

Když je ze sebe dostaneš ven, když je pojmenuješ, popíšeš a tak, tak se ti v hlavě trošku uklidní. Zároveň to pomáhá s hledáním konkrétního řešení - když je to na papíře, tak to bývá přehlednější, než jen ten obvyklý guláš strachu a přemítání v hlavě.

Obecně potřebuješ přeladit mozek na pomalé myšlení, na regenerační mód parasympatického nervového systému.

Pomáhá horká vana, dechová cvičení, jemná jóga, uspokojivý sex je taky dost dobrý způsob, jak přeladit myšlení a usnout. Klidně i v podobě masturbace.

A od večeře nepouštět žádné obrazovky.
Z doplňků zkus brát melatonin 1 mg - když už ležíš v posteli a máš zhasnuto.

Ale chodit spát v devět je docela brzo - tedy pokud nestáváš před 6. ranní. Já bych neusla - jsem sova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
30.12.18 01:54
@Annci píše:
Mi se podařilo si kvalitně rozhodit spaní uspáváním dětí. Já mám tělo nastavené na cca 6 hodin spánku kvůli práci a dlouhodobému brzkému vstávání dětí. Takže když je jdu uspat a usnu u nich v osm v posteli, což se mi stává častěji, než bych si přála, mezi druhou a třetí jsem kompletně vzhůru a fit. Juchů. Občas zabere čtení si, občas dokážu usnout u televize, ale obvykle jsem naštvaná, že nemůžu spát a tak žehlím, to jediné mi tak nějak dává smysl.

na to mi spolehlivě zabírá čtení odborné literatury, ideálně v angličtině. To mozek tak otráví, že raději usne. Možná že Jiráskovy sebrané spisy by taky fungovaly :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
30.12.18 01:56

masturbace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122406
30.12.18 07:07

Můj táta dělal na vysoké pozici, starostí plno. I teď, když je v důchodu, usíná se sluchátkama v uších. Mně třeba na usnutí pomáhá obyčejná opereta. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
30.12.18 08:12
@Ou píše:
na to mi spolehlivě zabírá čtení odborné literatury, ideálně v angličtině. To mozek tak otráví, že raději usne. Možná že Jiráskovy sebrané spisy by taky fungovaly :-D

Tak statečná nejsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
30.12.18 08:23

@Jeanny21 Jednou za čas to má asi každý ze nemůže usnout.Dej si sklenku vína a budeš spát jako dudek. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí