Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Používám na pokožku - hojení jizev, strupů, škrábanců… Na masky na obličej (míchám aloe s okurkou, když je to moc řídké, zahustím jílem - zeleným nebo marockým) i na vlasy (aloe + pár kapek citronu a hroznového oleje, někdy trošku medu).
Dá se užívat i vnitřně - do smoothie, domácích limonád a tak, ale to nevedu, v tom neporadím ![]()
Ahoj, mám menší aloe Vera. Ale od prostředka se jí rozpadly listy, jakoby by byla seskladana. Odumrely snad i kořeny. Co s listama? Jsou zdrave
Nějaké ověřené,, recepty,,.?
Hodilo by se mi něco na rty a popaleniny.
Ahojky, prosím o radu nějaké zkušené dámy
Ale tak si tak říkám, k čemu všemu se to Aloe Vera dá vlastně použít? Teď jsme si umyla vlasy a tu šťávu jsem si vymačkala do vlasů.. tak třeba jim to trochu pomůže ( mám je hrozný!! ) Ale rozležela se mi v hlavě otázka že když už ho tu mám, tak co sním vše mohu dělat?
Děkuji 
Dostala jsem květinu Aloe Vera na popáleniny. Ale zkusila jsem si s ní namazat obličej a strie a vidím změny. Ale o co mi jde, na internetu jsem našla recept na sprej na vlasy; cibulová šťáva, aloe, a kokosový olej a byli tam fotky před a po stříhání toho spreje. Vlasy byli po nějaké době delší, čemuž úplně nevěřím ( ale vyzkouším to - nic hrozného se určitě nestane )