Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
Jdu si pro radu. Ráda bych konečně opravdu kvalitní matraci. Uvažuji nad Dormeo nebo Dřevočal. S kterým výrobcem máte lepší zkušenosti?
V tomto případě mi nejde o cenu. Ráda si příplatím, jen aby to k něčemu bylo.
Děkuji
![]()
@Julipek ahoj když jsme vybírali matrace tak jsem také nejdříve chtěla Dormeo, byli jsme i v centru pro spánek si myslím se to jmenovalo a nakonec jsme skončili v Purtex, kvalitní matrace a vyrábí na zakázku takže tvá matrace nikde neleží. Po roce spánku na nich jsme spokojeni a cenově jsou stejné jako Dormeo ale u Purtexu si můžeš vybrat materiál ve kterém bude.
Měla jsem od Purtexu a spokojenost. Už si nepamatuji název, ale kupovali jsme je v akci 1+1,obě za asi 7000Kč. A spalo se úplně sladce…bohužel se mi do jive ložnice tak velká postel nevešla..
Pod pojmem kvalitni matrace si predstavim asi neco jineho nez matrace 1+1 za 7000 kc
… mame King Koil - cena kolem 80 000 kc ![]()
@Anonymní píše:
Pod pojmem kvalitni matrace si predstavim asi neco jineho nez matrace 1+1 za 7000 kc… mame King Koil - cena kolem 80 000 kc
No ono akce 1+1 v Purtex nejsou tak často my jsme ji nestihli tak máme dvě za 16tis ale v jejich nabídce najdeš i tvoji cenovou relaci
My jsme kupovali loni. Zvažovali jsme Magniflex, ale byly dost drahé, takže jsme nakonec koupili Purtex a jsme moc spokojení.
@Anonymní píše:
Pod pojmem kvalitni matrace si predstavim asi neco jineho nez matrace 1+1 za 7000 kc… mame King Koil - cena kolem 80 000 kc
A to se za to stydíš, že jsi anonymní? To, že věc nestojí desetitisíce neznamená, že nemůže být kvalitní.
@Anonymní píše:
Proc anonymne, ale když už tu chces machrovat, tak kam se hrabe King Koil na Hästens ![]()
Jinak King Koil je znacka posteli, matrace jsou pod jinymi vyrobci. Anonym z naprosto jasnych duvodu
. Nepotrebuji, aby kazdy vedel, na cem a za kolik spim
… a v titulku zakladatelky bylo - OPRAVDU luxusni matrace… ja si je predstavuji tedy aspon s vyskou cca 35 cm, vypln konske zine a podobne
.. a ano, jsou i drazsi a jeste lepsi matrace, nez mame, o tom zadna ![]()
@Anonymní píše:
Jinak King Koil je znacka posteli, matrace jsou pod jinymi vyrobci. Anonym z naprosto jasnych duvodu. Nepotrebuji, aby kazdy vedel, na cem a za kolik spim
… a v titulku zakladatelky bylo - OPRAVDU luxusni matrace… ja si je predstavuji tedy aspon s vyskou cca 35 cm, vypln konske zine a podobne
.. a ano, jsou i drazsi a jeste lepsi matrace, nez mame, o tom zadna
V titulku stalo opravdu kvalitní matrace..slovo kvalitní a luxusní nemají stejný význam…
Pro me luxusni a kvalitni znamena skoro totez, kdyz je neco kvalitni, je to pro me osobne urcite i luxusni
…navic tam bylo i na cene nezalezi, priplatim si ![]()
A urcite se shodnem, ze kvalita za 7 tis., i kdyby 16 je uplne jinde nez kvalita za 80…
@Anonymní píše:
@Aduš8Pro me luxusni a kvalitni znamena skoro totez, kdyz je neco kvalitni, je to pro me osobne urcite i luxusni
A urcite se shodnem, ze kvalita za 7 tis., i kdyby 16 je uplne jinde nez kvalita za 80……navic tam bylo i na cene nezalezi, priplatim si
To nemůžu posoudit, kvalitu za 80000 si nemůžu dovolit
ale narozdíl od tebe se za to nestydím… ![]()
Ja se rozhodne nestydim za to, ze si to dovolit muzeme a ani neurazim ty, co si to dovolit nemuzou ![]()
Ale nemam zajem byt oznacovana a byt trnem v oku, pac v diskuzichno financich je to docela zvykem se dat jako anonym a je to pochopitelne… timto se dostavame od tematu, o kterem jsem se bavit chtela a diskuzi koncim ![]()