Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dnes k obědu kuřecí maso zapečené s bramborem a šlehačkou.
Odpoledne máme oslavu, tak peču krtkův dort ve stylu Cupcakeků a namažu bagetky s pomazánkama ![]()
Udělám plněné kuřecí kapsy s uzeným sýrem, feferonkami a čabajkou (manžel), s neuzeným sýrem, kapií a šunkou (starší syn a já), opékaná brambory. Ještě upeču perník s čokoládovou polevou a kokosem ![]()
Polevka z Kysky a kureci prsa ve smetanove omacce a testoviny
Holky prosím o rychlou radu - potřebuji sdělat tvarohy a něco z toho upéct
chtěla jsem péct bábovku, ale to je nuda
NĚCO SLADKEHO DOBREHO EFEKTNIHO Z TVAROHU?!!!
díky moc, odpo přijde návštěva tak to musim stihnout před vyzvednutím smradete ze skolky tak prosím co máte deje
@Mišmiš
Míša řezy, tříbarevný koláč, koláč s tvarohem a pomerančem?
@Mišmiš píše:
chtěla jsem péct bábovku, ale to je nudaNĚCO SLADKEHO DOBREHO EFEKTNIHO Z TVAROHU?!!!
díky moc, odpo přijde návštěva tak to musim stihnout před vyzvednutím smradete ze skolky tak prosím co máte deje
Nepečený dort, strouhaný koláč, prošívaná deka…
@mikinka18 píše:
Polevka z Kysky a kureci prsa ve smetanove omacce a testoviny
jak děláš polévku z kyšky? je dobrá?
@Mišmiš píše:
chtěla jsem péct bábovku, ale to je nudaNĚCO SLADKEHO DOBREHO EFEKTNIHO Z TVAROHU?!!!
Linecký koláč?
@Mišmiš švédský koláč, ten mám z tvarohových asi nejradší a příprava super jednoduchá:)
nechce se mi hledat můj recept, tak tady něco z netu: http://www.gurmanka.cz/…use-genialni
Akorát rozinky nedávám, ale být by tam mohly:)
@střepina je dobra
dam varit brambory, po zmeknuti prileju pul kelimku Kysky a do zbytku pridam mouku, zahustim a jeste tak 10 min. povarim. opeprim a nekdy pridam nasekany kopr nebo na drobno pokrajenou kys. okurku.
Ja som včera uvarila ostro kyslú polievku a upiekla posúchy plnené zemiakmi v sladkej naivite že ostane na dnes
takže umyjem hrniec a môžem ísť variť ![]()