Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@trckaludmila22 píše:
děkuiji pěkně, dělala jsem k večeři, a zítra musím dělat zas, muži hrozně chutnaly![]()
téééda mňam, dala bych si hned - i teď po ránu a to nejsem tedy rozhodně těhotná!!
![]()
@LenkaN26 píše:
@trckaludmila22 Jestli myslíš jihočeské zelníky tak dělám takto: 500 g hladké mouky, 450 g kysaného zelí, 150 g sádla, mleté škvarky (nemusí být), sůl, pepř. Zelí překrájíme a ze všeho vypracujeme těsto a pak dávám na plech buď placky nebo tvary vykrájené rádýlkem. Peču to na 190°C do zlatova a občas ještě pomašluju sádlem s česnekem.
To sádlo tam musí být?
Kuřecí vývar s nudlemi, játra s kukuřicí a jasmínovou rýží.
Zeleninovou polévku s chřestem a pečenou krkovičku s červeným zelím a zkaramelizovanou cibulkou. Něco sladkého by to chtělo
tak k večeři udělám žemlovku.
@Lejaa Tak jsem včera podle tebe dělala tu dýňovou polévku a je úplně boží. Přidala jsem tam i tu mrkev a brambory. Ptala jsem se tu proto, že kdykoli si dam dýňovou polévku někde, tak mi moc chutná, ale doma ode mě vařená proste není ta pravá.
Jinak jsem ji neloupala a vůbec to nevadilo. To mi totiž na dýních vadilo vždycky nejvíc. Vo*er s loupáním
![]()
Vývar z holoubátek, guláš z hlívy ústřičné a k tomu domácí chleba ![]()
@Kacievi píše:
téééda mňam, dala bych si hned - i teď po ránu a to nejsem tedy rozhodně těhotná!!![]()
![]()
![]()
![]()
muzu jenom doporucit jsou fakt vyborne, super recept
Dnes fazolový guláš s pikantní klobáskou
a na víkend plánuju rajskou s hovězím masem ![]()
Ahoj, dneska je na jidlo tarhona s kurecim masem, spenatem a parmazanem. A jelikoz vecerim sama, tak bude jenom hermelin rozpeceny v troube se zeleninou.
@Lejaa Tak jsem včera podle tebe dělala tu dýňovou polévku a je to úplně boží
Ptala jsem se tu proto, že kdykoli si dam dýňovou polévku někde, tak mi to moc chutná, ale doma ode mě vařená proste není ta pravá. Dala jsem tam i u mrkev a brambory. A neloupala jsem dýni, fakt se to nemusí a nevadí to. Tim líp pro mě, vadil mi vždycky jen ten vo*er s loupáním
![]()
Pardon, dala jsem to sem dvakrát.
Dneska vařím boloňskou s těstovinama. ![]()
@bjetuschka
Fakt? Tak to jsem moc ráda, že ti tak chutnala.. ![]()
Jinak u nás dneska brokolicový krém s krutonkama a palačinky ![]()
Dneska jsem dělala cizrnu na paprice. A nic moc teda. Cizrnu mám ráda moc, ale toto jsem dělala poprvé a naposled.
Hovezi svickova s omajdou a houskove knedle
u nas vari chlap a ja jen asistuju ![]()