Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
204
14.10.15 09:19

Dneska udělám nudle s mákem - na přání syna, segedín s knedlíkem na přání manžela a sama dojím kuskus se zeleninou a kuřecím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
14.10.15 09:24

Krůtí „čína“ s rýží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4613
14.10.15 09:26

Ještě k té dýni - dělám občas takovou jednoduchou věc s balkánským sýrem a vlašskými ořechy - dýni nakrájím na malé kousky, přidám balkánský sýr (může být i niva) a vlašské ořechy, pokapu buď ghí nebo oliv. olejem a dám zapéct do trouby. K tomu dělám rýži, ale fantazii se meze nekladou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4613
14.10.15 09:28

Jinak dnes nevařím nic, mám půst, tak si o jídle aspoň čtu :mrgreen: :mrgreen:. Manžel má jídlo ze včerejška - tempeh, tofu, avokádo, cuketu, indické koření, trochu tamari a rýži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
14.10.15 09:31
@žížal píše:
Ještě k té dýni - dělám občas takovou jednoduchou věc s balkánským sýrem a vlašskými ořechy - dýni nakrájím na malé kousky, přidám balkánský sýr (může být i niva) a vlašské ořechy, pokapu buď ghí nebo oliv. olejem a dám zapéct do trouby. K tomu dělám rýži, ale fantazii se meze nekladou. :mrgreen:

Taky dělám tak, jen tedy s nivou a ořechy + olivovým olejem - jen tak bez přílohy neb dýni u nás nikdo krom mne nejí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4613
14.10.15 09:37
@Kacievi píše:
Taky dělám tak, jen tedy s nivou a ořechy + olivovým olejem - jen tak bez přílohy neb dýni u nás nikdo krom mne nejí :andel:

Přesně, já si to taky dávám bez přílohy, ale manžel by se nenajedl :mrgreen:. Tomu to teda naštěstí chutná. Akorát mě vždycky mrzí, že je to hned pryč. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
14.10.15 09:42
@žížal píše:
Přesně, já si to taky dávám bez přílohy, ale manžel by se nenajedl :mrgreen:. Tomu to teda naštěstí chutná. Akorát mě vždycky mrzí, že je to hned pryč. :think: :mrgreen:

Hmm, no vidíš, tak v tomhle je to možná výhoda, že mám jistotu, že mi plech nikdo nevyjí :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: úplně jsi mne navnadila, zítra jdu do toho ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
14.10.15 10:51

Dneska mame kuskus se zeleninou a telecim masem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
14.10.15 12:04

U nas dnes vyvar a koprovka s bramborem. K veceri testovinovy salat.
A ke kave asi strudl s hruskama :think:
Zaujala me ta dyne s nivou-zitra bude k obedu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
14.10.15 12:17

Prosím němáte někdo vyzkoušený recept na zelné placky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
14.10.15 12:24

@bjetuschka dynovou dělám jednoduše a dyni neloupu. Nakrajim na kostky, zaleju vodou, pocarim do zmeknuti. Osolim trochu pepře. Rozmixuju a nakonec nastrouham trochu muškátového oříšku. Může se zemnit trochou smetany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
14.10.15 12:27

U nás dnes sýrové špízy, brambor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
14.10.15 12:38

Od včera buchta jablečná a koleno s knedlou a křenovou, k večeři teplý těstovinový salát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
14.10.15 12:39
@kometa32 píše:
U nás dnes sýrové špízy, brambor.
:palec: Udělám v neděli
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
14.10.15 12:43

Dnes i včera vývar, rajská omáčka, knedlík a kuřecí maso. Odpoledne upeču slaný a sladký závin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí