Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10631
14.1.16 20:39

My měli k večeři špagety s rajčatovou omáčkou z Lidlu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
14.1.16 21:00

Dnes byly krůtí kousky zapečené zapečné s bramborem a růžičkovou kapustou ve smetaně, polévka zeleninová s ovesnými vločkami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
15.1.16 08:00
@střepina píše:
Tak já zapékala kotlety s cibulí, bramborem se smetanou a sýrem, ale měla jsem to suchý a to jsem tam dala dvě smetany, jestli jsem to pekla moc dlouho, brambory suchý, maso suchý :? nestalo se mi to poprvý, odpoledne chci zkusit tu bábovku s ořechy a jablkama

To jsem dělala nedávno a dávám tam ještě plátky anglické slaniny, suché to nemám :) A ten sýr vlastně nedávám hned, ale až po upečení si sypeme porce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
15.1.16 11:38

Spenatovy krem a pro chlapa rizek v bramboraku.

• Citovat
  • Upravit
1451
15.1.16 11:46

Boloňské špagety :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
15.1.16 11:51

My dnes jen bramboráky a hrnek mlíka k tomu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
15.1.16 11:59

U nás dneska polévka kulajda a rizoto ze zbytků masa z vývaru a k tomu vařená řepa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
15.1.16 12:00

U nás gulasovka a maso na hribkach s ryzi a okurkový salát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
15.1.16 12:48
@MaJiKa píše:
To jsem dělala nedávno a dávám tam ještě plátky anglické slaniny, suché to nemám :) A ten sýr vlastně nedávám hned, ale až po upečení si sypeme porce.

taky dávám sýr až na konci a jen nechám zezlátnout, měla jsem suchý i brambory, asi jsem to v troubě usušila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
15.1.16 12:59
@Conulka píše:
@cucik14 http://fresh.iprima.cz/…skymi-orechyty jablka a olej to krásně zvláční a ty jabka osladí a je to takový celý mňam

Dobrý recept :palec: jedla jsem ji teplou a byla moc dobrá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
15.1.16 13:52

@Kacievi Ve vařící vodě rozpustit kostku zel. bujonu, přidat nakrájené žampiony (v receptu jsou konzervované, ale já dávám čerstvé) a hrášek, povařit. Pak zahustit solamylem a moukou (ve studené vodě rozmíchat asi 3 lžičky solamylu a 2 lžičky hl. mouky), přidat na půlkolečka nakrájený pórek a opět povařit, pak dochutit solí, pepřem, vegetou (ještě je v receptu lžička zázvoru, to já nedávám, nedovedu si představit chuť). No a na konci vaření, rozšlehat 2 vejce a vlít zvolna při okraji, ne do jednoho místa, do polévky a od této chvíle nemíchat, vejce se musí srazit do větších kusů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
15.1.16 13:54

Dnes jsem dělala poprvé sekaného ptáčka s rýží a moc dobrý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
15.1.16 13:58

@střepina
A pečeš to přikryté? Já ze začátku jo (stačí alobal) a ke konci to teprve odkrývám, aby se to hezky zapeklo, ten povrch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
15.1.16 14:42

My jsme včera měli pečenou mořskou štiku na másle s olivama, dneska bramborový knedlík, špenát a uzené maso a o víkendu budou lívance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
15.1.16 14:43

Selská omeleta a zeleninový salát, hovězí vývar s játrovými noky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie