Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
My dneska zelenin. polévku s pohankou a brokolicové placičky, ale co na víkend? Vůbec nemám představu, no v neděli event. kapra, co je v mražáku od Vánoc, ale zítra? Co mně napadne, hned si zamítnu, protože to bylo nedávno ![]()
Dnes obalovaný hermelín, hranolky a tatarka. Zítra bude jen buřtguláš. V neděli staročeská cizrna, uzené maso a okurkový salát. A chci zkusit udělat bulgurové placičky.
@střepina píše:
Dobrý receptjedla jsem ji teplou a byla moc dobrá
tak to jsem ráda, že chutnala, já osobně dělám strašně ráda moučníky kam se přidává nastrouhaná jablka nebo mrkev, ty moučníky nejsou pak tak fádní
jinak na víkend bude brokolicový krém s uzeným lososem a v sobotu králík na česneku, špenát a smažený bramborový šišky (ty jsem ještě nedělala, tak jsem zvědavá) a v neděli kuře na paprice
Kureci vyvar, pak to kureci maso s vejci - omeleta.
A nalozila jsem pickles.
Dnes byl mexický guláš s rýží. A na večeři bude těstovinový salát.
@tejuho píše:
Dnes rybi prsty s kasi a jablecny muffiny s tvarohem.
prosím recept:)
@trckaludmila22 ja to delala tak od oka
2 jablka nastrouhat, 1 vejce,1+1/2 hrnku polohrube mouky,1/3 hrnku oleje, hrnek mleka, prasek do peciva, kakao, hrnek trtinovyho cukru. Tvaroh jsem rozmichala s cukrem a mlekem, ale aby byl takovej spis tuhej. A dala jsem trochu testa a doprostred trochu tvarohu.
My dnes ke snidani livance z cottage a vlocek a k obidku karbanátek z fazoli a brambory.
K obědu čevabčiči s bramborama, a k večeři drožďová polévka s drožďovýma knedlíčkama a drožďová pomazánka
@MaJiKa píše:
@střepina
A pečeš to přikryté? Já ze začátku jo (stačí alobal) a ke konci to teprve odkrývám, aby se to hezky zapeklo, ten povrch.
jo, peču, vždycky jsem to měla dobrý, ale ted už se mi po třetí stalo že jsem to měla suchý, asi stačí péct jen hodinu ![]()