Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Alčák1 Ale rajská je opravdu jednoduchá, to ani není o vaření, jen o dochucení. přiměřeně sůl a cukr = vzájemně se doplňují, zdá se ti planá, přidat trošku soli a cukr ocet nedávám ani náhodou, trošku pepře=není nutné, když nemáš vývar, přihoď masox. Špetička skořice. tj celé ![]()
Tak já dnes udělám zapečená kuřecí prsa se žampiony a smetanou. A hranolky k tomu, plus nějaká zelenina nebo salát ![]()
@Alčák1 my je delavame takhle a rikame tomu skubanky s vajíčkem. Ale tvarové to jsou halusky. ![]()
@cucik14 píše:
Holky, poraďte prosím váš oblíbený recept na bábovku! Já dělám jen takovou obyčejnou hrnečkovou a chtěla bych zkusit něco nového, ale osvědčenéhoDíky!
my máme nejraději tvarohovou ![]()
Ja delam dynovou polévku a svestkovy kolac, mamka kuřecí prsa s hermelinem a pečené brambory.
Mamče, dělám bramboráky s masovou směsí, poraďte - jak udělat bramboráky tak, aby po nastrouhání nezhnědly? :/
@Sabuliin na nastrouhané brambory se naleje trochu vlažného mléka a pak ho vymačkáš a pak přidáš ostatní suroviny ![]()
Hovězí guláš (kližka), knedlík. Než bude úplně uvařený, uberu a přidám nakrájenou kys.
okurku a mám znojemskou. Jídlo na 2-3 dny.
@Sabuliin Přidáš mlíko
dělám to tak pokaždé a brambory nikdy nezhnědnou
.
Dneska k obědu sekaná a pečené vepřové kostky, kysané červené zelí a brambory, knedlík se mi nechtělo dělat.
Zítra budou šišky s mákem
@Anturie To je moc dobrá vychytávka
Asi to někdy zkusím ![]()