Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@modrasek13 Jé, mňáám
ty jsme neměli ani nepamatuju. A jsou úplně nejlepší ![]()
Jestli neva, napíšu jak je dělám já. Mám recept od hospodské kam jsme na ně chodili
No takže buřty rozříznout na půl podélně, naskládat je do pekáčku, poklást kolečky cibule, na to vylít skleničku leča, posypat grilovacím kořením, zakapat kečupem a zalít celým černým pivem. Přikrýt a dát péct. Před koncem odkrýt a chvilinku dopéct. Hotovo. Ta šťáva co se vytvoří, je mňamózní a namočenej chlebík v ní, to je snad ještě lepší než ty buřty ![]()
Jo a někdy dávám i chilli papričky.
Čočková polívka, zeleninový kuskus, okurkový salát
… na véču pečené brambory s česnekem, mlíko ![]()
@NikysekR super tip! Moc dekuju! Jen se zeptam. Co to leco ve sklenici? Nikdy jsem ho nakupovala, máte nejakou osvedcenou znacku?
@NikysekR píše:
Jestli neva, napíšu jak je dělám já. Mám recept od hospodské kam jsme na ně chodiliNo takže buřty rozříznout na půl podélně, naskládat je do pekáčku, poklást kolečky cibule, na to vylít skleničku leča, posypat grilovacím kořením, zakapat kečupem a zalít celým černým pivem. Přikrýt a dát péct. Před koncem odkrýt a chvilinku dopéct. Hotovo. Ta šťáva co se vytvoří, je mňamózní a namočenej chlebík v ní, to je snad ještě lepší než ty buřty
Jo a někdy dávám i chilli papričky.
mňám, zítra budou na večeři
@Sunrise Teď značku ani nevím, mám pocit Hamé? Ale jistě to nevím. Myslím, že jsou všechny na jedno brdo
Můžeš tam dát i syrovou papriku místo toho, ale není to už ono. S tím lečem to má tu správnou chuť.
Dělala jsem sojove maso, skoncilo ve wc ![]()
Kuře na curry by mělo byt s tou nachystanou ryzi dobre ![]()
Hovězí stroganov s pečenými brambory
Zítra k obědu kuřecí rizoto