Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Papuchalka
8.1.16 18:07
@NikysekR píše:
@Papuchalka :mrgreen: Nepovedlo se? :mrgreen:

Nepovedlo :D Princip znam, oplachnuto, povareno ve vyvaru, vymackano.. zakapla jsem to sojovkou a osmahla, no trosku slanejsi na muj vkus, ale hlavne suche :D tak jsem to zalila vodou :zed: vznikla houba na ktere si pochutnalo wc ;)

• Citovat
  • Upravit
10631
8.1.16 18:10

@Papuchalka No já to zkoušela asi dvakrát a ne-e :D Nechutná mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
8.1.16 18:17
@NikysekR píše:
@Papuchalka No já to zkoušela asi dvakrát a ne-e :D Nechutná mi to.

Mamina to delala a mela to dobre :D Tak jsem taky zkousela, doted se mi povedlo snad vsechno temer dokonale, vsichni mlaskaji, krasne jsem narazila :DD

• Citovat
  • Upravit
10631
8.1.16 18:20

@Papuchalka No my to dělali jednou jako čínu a bylo to hnusný :nevim: :mrgreen: Ale je pravda, že je to už dlouho, teď spíš nemám odvahu to vůbec koupit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
8.1.16 18:25
@NikysekR píše:
@Papuchalka No my to dělali jednou jako čínu a bylo to hnusný :nevim: :mrgreen: Ale je pravda, že je to už dlouho, teď spíš nemám odvahu to vůbec koupit :D

No, samotna soja stoji par kacek, ale kdyz si pak spocitam co vse jsem tam narvala, abych z toho udelala jidlo, no priste radsi maso, tady nikomu chybet nebude :D Nebo okolo tebe chodi chlap s vyrazem zadoniciho stenete a touzi po soje?

• Citovat
  • Upravit
10631
8.1.16 18:29

@Papuchalka To ani ne právě :D ten by to asi nejedl ani kdyby to bylo upravený na jedničku :D Ale mě často láká to zkusit. No asi to nebudu pokoušet a zůstaneme radši u masa :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
8.1.16 19:49

@tejuho burty napul, cibuli na pulkolecka, dat do pekacku. V mise smichat cerne pivo, rajcatovy protlak, sul, pepr, feferonku a dva strouzky cesneku pokrajene a nalit na buřty s cibuli. Dam pect dokud nevznikne takovy správný sosik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
8.1.16 21:05

Holky, poraďte prosím váš oblíbený recept na bábovku! Já dělám jen takovou obyčejnou hrnečkovou a chtěla bych zkusit něco nového, ale osvědčeného :P Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
8.1.16 21:12
@cucik14 píše:
Holky, poraďte prosím váš oblíbený recept na bábovku! Já dělám jen takovou obyčejnou hrnečkovou a chtěla bych zkusit něco nového, ale osvědčeného :P Díky!

recept jsem získala tady a je výborná, vláčná:čokoládová bábovka:125ml mléka,4 lžíce kakaa,300g hladká mouka,3 vejce,150g cukru,100g hořké čokolády,1 PDP,120g másla,1 VAN.CUKR,vejce vyšleháme do pěny, přidáme ostatní suroviny a nastrouhanou čokoládu, těsto je hustější, nevadí, dáme péct na 200 15 minut, pak snížíme na 150 ještě 30 minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
8.1.16 21:14

@střepina Díky ;) :cert: Musím zítra koupit čokoládu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
8.1.16 21:16

@cucik14 http://fresh.iprima.cz/…skymi-orechy

ty jablka a olej to krásně zvláční a ty jabka osladí a je to takový celý mňam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
9.1.16 07:29

Tak dnes zeleninová polívka s tarhoňou a pečená kuřecí stehna s chlebem a okurkou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
9.1.16 07:42

@NikysekR
moje mamča dělá ze sojové drti sekanou a je fakt výborná. sní ji i můj manžel, který si dělá sám zabíjačky, klobasy a uzené a zdravé věci jsou pro něj sprosté slovo. Kdyby jsi chtěla, můžu sehnat recept. jinak já si dělám třeba čínu ze šmakouna (od kuřecího neroznatelné) nebo z tofu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
9.1.16 08:22

Holky přítel má hrozně rád játra a já pořád vařím jen omáčku, nemáte nějakou inspiraci na něco jiného_?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
9.1.16 09:33

@trckaludmila22 kureci pokrajet, orestovat, pred koncem pridat hoodne nasekaneho cesneku, prohrat, zalit slehackou. K tomu kari ryzi.Je to vyborne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí