Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Papuchalka No já to zkoušela asi dvakrát a ne-e
Nechutná mi to.
@NikysekR píše:
@Papuchalka No já to zkoušela asi dvakrát a ne-eNechutná mi to.
Mamina to delala a mela to dobre
Tak jsem taky zkousela, doted se mi povedlo snad vsechno temer dokonale, vsichni mlaskaji, krasne jsem narazila ![]()
@Papuchalka No my to dělali jednou jako čínu a bylo to hnusný
Ale je pravda, že je to už dlouho, teď spíš nemám odvahu to vůbec koupit ![]()
@NikysekR píše:
@Papuchalka No my to dělali jednou jako čínu a bylo to hnusný![]()
Ale je pravda, že je to už dlouho, teď spíš nemám odvahu to vůbec koupit
No, samotna soja stoji par kacek, ale kdyz si pak spocitam co vse jsem tam narvala, abych z toho udelala jidlo, no priste radsi maso, tady nikomu chybet nebude
Nebo okolo tebe chodi chlap s vyrazem zadoniciho stenete a touzi po soje?
@Papuchalka To ani ne právě
ten by to asi nejedl ani kdyby to bylo upravený na jedničku
Ale mě často láká to zkusit. No asi to nebudu pokoušet a zůstaneme radši u masa
.
@tejuho burty napul, cibuli na pulkolecka, dat do pekacku. V mise smichat cerne pivo, rajcatovy protlak, sul, pepr, feferonku a dva strouzky cesneku pokrajene a nalit na buřty s cibuli. Dam pect dokud nevznikne takovy správný sosik
Holky, poraďte prosím váš oblíbený recept na bábovku! Já dělám jen takovou obyčejnou hrnečkovou a chtěla bych zkusit něco nového, ale osvědčeného
Díky!
@cucik14 píše:
Holky, poraďte prosím váš oblíbený recept na bábovku! Já dělám jen takovou obyčejnou hrnečkovou a chtěla bych zkusit něco nového, ale osvědčenéhoDíky!
recept jsem získala tady a je výborná, vláčná:čokoládová bábovka:125ml mléka,4 lžíce kakaa,300g hladká mouka,3 vejce,150g cukru,100g hořké čokolády,1 PDP,120g másla,1 VAN.CUKR,vejce vyšleháme do pěny, přidáme ostatní suroviny a nastrouhanou čokoládu, těsto je hustější, nevadí, dáme péct na 200 15 minut, pak snížíme na 150 ještě 30 minut
@cucik14 http://fresh.iprima.cz/…skymi-orechy
ty jablka a olej to krásně zvláční a ty jabka osladí a je to takový celý mňam
Tak dnes zeleninová polívka s tarhoňou a pečená kuřecí stehna s chlebem a okurkou ![]()
@NikysekR
moje mamča dělá ze sojové drti sekanou a je fakt výborná. sní ji i můj manžel, který si dělá sám zabíjačky, klobasy a uzené a zdravé věci jsou pro něj sprosté slovo. Kdyby jsi chtěla, můžu sehnat recept. jinak já si dělám třeba čínu ze šmakouna (od kuřecího neroznatelné) nebo z tofu.
Holky přítel má hrozně rád játra a já pořád vařím jen omáčku, nemáte nějakou inspiraci na něco jiného_?
@trckaludmila22 kureci pokrajet, orestovat, pred koncem pridat hoodne nasekaneho cesneku, prohrat, zalit slehackou. K tomu kari ryzi.Je to vyborne.
Nepovedlo
Princip znam, oplachnuto, povareno ve vyvaru, vymackano.. zakapla jsem to sojovkou a osmahla, no trosku slanejsi na muj vkus, ale hlavne suche
tak jsem to zalila vodou
vznikla houba na ktere si pochutnalo wc