Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16744
4.1.16 19:32

@Papuchalka tak jsem k nám taky dorazila mexická kuchyně, otázka je jestli s tou pravou mexickou kuchyní má něco společnýho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
4.1.16 19:48
@střepina píše:
@Papuchalka tak jsem k nám taky dorazila mexická kuchyně, otázka je jestli s tou pravou mexickou kuchyní má něco společnýho :)

V Californii a Arizone je hodne mexicanu, otazka je jestli je to jidlo mexicke i u nich, oni opravdu vse zamerictuji :D myslim ze spousta veci se tu dela totozne. Oni vsude narvou palive papricky a chutna to stejne :D
Takove tortily neumim doted udelat, chutna mi to vzdycky desne syrove. Takze je delam po svem, treba se spenatem a necham jeste trosku zapeci do trouby.
Taco s mletym masem se tu taky dela stejne jak v USA ;) Mexicky salat je tam jako fazole, avocado, ledovy salat, mozna kousky kurete a dasi zelenina v takove te jedle smazene misce (pouzivaji ji v nordsee), kure je zasadne v salatech jen takove podusene a natrhane (brr).. Ale jestli se to stejne dela i v Mexiku, to nevim :D

• Citovat
  • Upravit
8975
4.1.16 19:50

K večeři jsem pouze zapekla krajíčky chleba se sunkou a sýrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
4.1.16 20:22

Pečená krůta, červené zelí, knedlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
4.1.16 21:42

Hrstková polévka a pečené kuře s bramborovo-mrkvovým pyré, na večeři žemlovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1451
5.1.16 08:55

Kuřecí ve smetaně a porku s hranolkama :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
5.1.16 09:01

Rajčatová polévka, francouzské brambory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
5.1.16 09:15

Dojídáme kachnu s knedlíkem a mám chuť i na to zelí, tak ho asi uvařím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
5.1.16 10:13

Dnes těstovinový salát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
5.1.16 10:56

Prosím napadá Vás něco ze žampiónů, chtěla jsem dělat slaný závin se špenátem, ale prostě neměli listové těsto - nechápu a tak mě to vykolejilo :mrgreen: a prostě mě nic nenapadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
5.1.16 11:09

V sobotu jsem viděla pěkný recept na kuře, pokapat citronem, osolit, přidat červenou papriku a obalit v jogurtu s česnekem a cibulí, přidat do pekáče omyté a nakrájené brambory, posolit, ještě přidat cibulí, zalít olejem a podlít vodou, péct hodinu, tak to zrovna zkouším, akorát jsem použila zakysané smetany, tak jsem zvědavá :) ale není tam nic špatného, tak by to mohla být mnamkla, k večeři jsem objevila pěkný recept na brokolicovou pomazánku, tak vyzkouším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
5.1.16 11:30

@Papuchalka áá, tapioka, kokosové mléko a med.. když jsem v ČR, kupuji si výrobky Kalma. Moc dobré, zasytí, neobsahuje lepek, přidaný cukr ani mléčnou bílkovinu. :):) Ale zatím jsem ji dělat nezkoušela. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
5.1.16 12:14

Fazole s mletym masem a zakysanou smetanou.. Tunakovou penu a cesnekovou penu

• Citovat
  • Upravit
10631
5.1.16 13:01

Sekaná, zelí a knedlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
5.1.16 13:07

@Conulka
Polévku, přidat do rizota, dělávám i zapečenou brokolici s nima, dětem na pizzu.., možností je spousta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí