Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8975
3.1.16 16:23
@Papuchalka píše:
CHlap miluje testoviny s masovyma kulickama a asi bolonskou ;) (rajcatova omacka, cesnek, cibule, bazalka a pak parmazan)
Mamka miluje osmazit testoviny, troska sojovky a do toho jeste zasmahnout treba susena rajcata.
Ja si delam nejcasteji testoviny s bazalkovym pestem a k tomu osmahnu napr krevety, ale i kousky kureciho budou namka.
Pokud chces zdravou verzi, tak k te syrove omacce do testovin prihod treba brokolici.
Jako studeny salat delam testoviny se zeleninou (cherry rajcatka, paprika, olivy) a ochutim to „omackou“ z mascarpone.
Super rychlovka jsou testoviny stunakem a kapkou olivoveho oleje.

jéé krásná inspirace hned zítra něco uvařím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
3.1.16 17:28
@Papuchalka píše:
Dneska jsem spachala k obedu kureci platky s prosciuttem (zapomela jsem ze mi fakt nechutna, ale v teple priprave je dobry) a k tomu dynovo bramborove pyre s muskatovym oriskem a rozmarynem.Posledni dobou u nas frci smoothie, tak nejdivocejsi asi zatim bylo s kiwi. Ale banan a kaki je taky dobry ;)

taky jsem začala dělat smoothie, koupila jsem si na to nutribullet, je super, s banánem je nejlepší, osladí to a není to bez chuti, pak přidám pomeranč, hrušku, jablko, někdy i zelenou zeleninu a ořechy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
3.1.16 18:11

Pórkový krém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
3.1.16 19:19

Fazolova polevka, krenova omacka, koprovka, domaci knedlik a k tomu kotleta na stave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
3.1.16 19:21

Já dnes vařila směs z vepřového masa a zeleniny s těstovinama. Co zítra, netuším :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
3.1.16 19:23

Salát s tuňákem a vajíčkem - první lehčí jídlo snad po 14ti dnech :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
3.1.16 19:29
@Alčák1 píše:
Holky co vaříte k těstovinám??? u nás je pořád dokola: špagety - s kečupem a salámem, s gulášem, s boloňskou nebo zapečené
kolínka, vrtule - s gulášem nebo sýrovou omáčkou široké nudle s cukrem, máslem mákem nebo strouhankou
už nevím co :roll: malej chce pořád nějaký těstoviny - dneska budou kolínka s vepřovým na paprice.
Chtělo by to nějakou změnu, máte nějaký ňamkový, ověřený recept??? - moc děkuji za typy :mavam:

Přítel má rád s tuňákem, pak často dělám k těstovinám kuřecí maso se špenátem, s nivovou omáčkou, se smetanovou, pak na houbách, na kmíně nebo na paprice. Může být i vepřové maso samozřejmě. Pak směsy z mletého masa na x způsobů, nebo jen zeleninová směs, rajčatová.. a nejvíc milujem špagety Carbonara a ještě obyč zapečené fleky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
3.1.16 19:30

..a ještě těstovinový salát, mňam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
3.1.16 19:44
@střepina píše:
taky jsem začala dělat smoothie, koupila jsem si na to nutribullet, je super, s banánem je nejlepší, osladí to a není to bez chuti, pak přidám pomeranč, hrušku, jablko, někdy i zelenou zeleninu a ořechy :kytka:

Dari se mi propasovat tam mrkev a spenat, dumam nad okurkovym :D
Orechy me nenapadly, vyzkousim!

• Citovat
  • Upravit
16744
3.1.16 19:57
@Papuchalka píše:
Dari se mi propasovat tam mrkev a spenat, dumam nad okurkovym :D
Orechy me nenapadly, vyzkousim!

mě to bohužel malej nepije, je to na něj moc hustý, byl zvyklý na kupovaný džusy, ani když jsem mu udělala řidčí džus, dělám podle návodu co bysme měli denně sníst, takže nějaká zelenina, pak ovoce a oříšky, střídám lněné semínko, dýnové a slunečnicové a ještě mám z vánoc vlašáky, to je taky dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
4.1.16 11:03

Já dnes vařím jen zeleninovou polívku. Jsem úplně bez nápadu. Malej má oběd ve školce a nám to stačí.
Na odpoledne jsem udělala šopák a mám tady zbytek pečenýho masa tak večer udělám pomazánku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
4.1.16 11:04

Dnes jen pizza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
4.1.16 11:18

@Papuchalka taky něco zkusím, to vůbec nemusí být špatné :jazyk: se mi sbíhají sliny - díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
4.1.16 11:20

@NikysekR jo manžel by se po flíčkách teda ujedl, zapékám je v tom klasickém hnědém pekáči, ono se to na dně připeče a manžel se po tom může utlouct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
4.1.16 11:22

@NikysekR u nás je to přes týden podobné, člověk čučí do PC co má malej ve školce k obědu aby doma člověk nevařil to samé :? jinak pomazánku z masa jsme měly včera :lol: zrovna dneska jsem chtěla dělat rizoto a pozítří ho mají ve školce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí