Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Paoloska píše:
Usmaž cibulku, přidej špenát, sůl, pepř a zahusti amerikou (mouka s vodou). To je dle mého hospodská záležitost. Pochybuju, že v hospodě zahušťují vajíčkem.
přesně takhle ho dělám já a miluju ho, na máslo cibulku, špenát, sul, pepř, trochu smetany, žádné vejce, česnek a hladká mouka s vodou, mnam ![]()
Ja teda na tu cibulku dam lzici mouky, udelam cibulovou jisku a pak tam prsknu ten spenat, min prace ![]()
@NikysekR píše:
Gulášovka a žemlovka
Mnaaaam,zemlovka.Tu uz jsem nejedla ani nepamatuju.
U nas kvetakova polevka a dojidala se cocka s parkem, volskym okem a okurkou.
@Eemii píše:
Ja teda na tu cibulku dam lzici mouky, udelam cibulovou jisku a pak tam prsknu ten spenat, min prace
No jo, ale když dáš zmrzlý špenát, tak co ta jíška, než ji ten špenát pojme? Ptám se proto, že bych to tak ráda také dělala, ale technicky mi to přijde se zmrzlým špenátem neproveditelné ![]()
@střepina píše:Česnek nedávám, ale čistě proto, že u nás se jí špenát jenom k masu na česneku (králík, kůzle)
přesně takhle ho dělám já a miluju ho, na máslo cibulku, špenát, sul, pepř, trochu smetany, žádné vejce, česnek a hladká mouka s vodou, mnam
Nemam zmrzly spenat, necham ho pres noc povolit, je to pak zalezitost na 10 min.
@Eemii píše:
Nemam zmrzly spenat, necham ho pres noc povolit, je to pak zalezitost na 10 min.
tak já dávám zmrzlý špenát, většinou dva a je to hotový za 15 minut
prý se tam zachová víc vitamínu
Budu děla gulášovku a pečené kuře s br. kaší a okurkový salát z kyšky
@střepina píše:
tak já dávám zmrzlý špenát, většinou dva a je to hotový za 15 minutprý se tam zachová víc vitamínu
@Paoloska píše:Právě. Doporučuje se nerozmražovat, proto mi to nejde s tou jíškou, jak píše @Eemii, dohromady.
jo ta jíška je divná, to slyším poprvé