Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Paoloska Toť výhoda „starých“ spotřebičů. Naše trouba kolikrát začíná stávkovat i po těch 4 hodinách ![]()
@MisaHanuska píše:
@Paoloska Toť výhoda „starých“ spotřebičů. Naše trouba kolikrát začíná stávkovat i po těch 4 hodinách
No, já si teda chci letos koupit novou troubu. To tam ten časovač musí být? Chci teda sporák, ne pouze troubu…Já bych si ho i klidně nechala dál, ale trouba mi nepeče rovnoměrně, tak chci novou, ale prostě zase klasiku.
Vyvar s jatrovyma knedlickama, pecena kureci stehna na zelenine, br. knedlik. A mozna udelam trosku zeli.
@mirecekblbecek píše:
Zeleninová polévka+buchtičky s krémem
buchtičky s krémem, mnam
malej mi to nejí, chlap si vezme jen trošku, ale já je miluju
@střepina píše:
buchtičky s krémem, mnammalej mi to nejí, chlap si vezme jen trošku, ale já je miluju
já jsem to udělala fíkaně-místo buchet, se kterýma se mi nechtělo patlat, jsem udělala 3 mazance, ty nakrájím a poleju krémem, ne všechny, co se nedojí bude zítra na snídani, jako mazanec.
Mi taky druhý den už nikdo buchtičky s krémem nechtěl jíst.
Prosím tip- chci udělat něco z kuřecích řízků na oběd na oslavu narozenin. Nejlépe něco zapečeného, ale netradičního. ![]()
@trckaludmila22 Tak třeba nějakou rolku, já dělávám se špenátem a je výborná. Nebo cokoliv jiného do ní, posypat sýrem a zalít třeba smetanou.
Dneska hovězí vývar s celestýnskými nudlemi a rajská omáčka s plátkem hovězího a knedlík houskový. Bude i zítra.
@mirecekblbecek píše:
já jsem to udělala fíkaně-místo buchet, se kterýma se mi nechtělo patlat, jsem udělala 3 mazance, ty nakrájím a poleju krémem, ne všechny, co se nedojí bude zítra na snídani, jako mazanec.Mi taky druhý den už nikdo buchtičky s krémem nechtěl jíst.
No nevim, mazanec politý krémem bych asi nedala. U nás se v pohodě snědí i ty zbylé buchtičky samotné. Výroba buchtiček mi nepřijde složitá. Lžící namočenou v másle vykrajuju kousky těsta a kladu těsně vedle sebe na plech nebo do pekáče.
@Paoloska píše:
No nevim, mazanec politý krémem bych asi nedala. U nás se v pohodě snědí i ty zbylé buchtičky samotné. Výroba buchtiček mi nepřijde složitá. Lžící namočenou v másle vykrajuju kousky těsta a kladu těsně vedle sebe na plech nebo do pekáče.
u nás by to taky neprošlo, malej mi nejedl ani vánočku, sladký jídla nemusí jako lívance, krupicová kaše, bohužel, buchty zadělávám v pekárně, mám výborný recept, jsou vláčné