Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dneska byl ovar z kolene, teď jsem dodělala br. salát a na zítřejší oběd ještě uvařím pórkový krém
Dneska donáška do domu, já čínský nudle a manžel hamburger
![]()
ale za to jsem uklohnila na zítra knedlíčkovou polívku, salát, vánočku, naložila řízky, naporcovala kapra a naložila do mlíka
K obedu kuba, k večeři losos v listovém těstě. Upekla jsem šneky z listového těsta a udělala chlebíčky
Dneska to same co vcera -chlebicky, jednohubky, krenova rolka, kapr+salat. Zitra kachna s knedlikem a zelim.
U nás se po kaprovi jen zaprášilo, takže my dnes řízky se salátem
knedlíčková polívka taky zbyla tak se dojí. Teď jsme dosnídali vánočku s máslem a džemem
.
Dnes jedeme odpoledne ke tchánovcům, takže chlebíčky budou až zítra ať máme na zobání.
Pečené kuře s ořechovou nádivkou. Nádivku jsem dala do forem na muffiny - vypadá skvěle. K tomu teplý salát z červené řepy.
Dnes kapří polívka (děláme obrovský hrnec, milujeme ji). A někdo kapří řízky, někdo králičí se salátem. Na odpoledne kanapky s různými pomazánkami, cukroví… Dnes se jídlo jen ohřívá a čučí na tv ![]()
Včera svíčková, dneska zbytky (kapr, losos, salát, svíčková) ![]()
@MisaHanuska píše: ..dneska zbytky (kapr, losos, salát, svíčková)
za každou cenu to nejezte ![]()
Já dnes udělám kuřecí čínu s rýží. Salátu a smaženého už máme po krk
Ale abysme nestrádali, tak na odpoledne udělám konečně chlebíčky ![]()
Tak dojídáme ještě hovězí vývar, peču kachnu na pomerančích podle Karolíny, jsem na to zvědavá a k tomu ještě salát