Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@NikysekR Díky za tip. Já jsem taky zeleninová, ale mám doma dva masaře.
@krrrenka Já ráda oboje
ale když máme tu grilovanou zeleninku, dám si ji radši než maso.
Muž koupil vinnou klobásu. Takže zítra mimořádně polotovar, ale už se na ni moc těším ![]()
@krrrenka Tak tu jsem ještě nikdy nejedla abych se přiznala ![]()
U nás dneska vepřo, knedlo, zelo, ale nevařím já
Jdeme na vánoční sedánek ![]()
Dnes bude vepřový guláš s těstovinama. Zítra pečená krůtí stehna, knedlík a zelí.
Dneska karbanatky v troube s brkasi. Karbanatky jsem v troube trochu zapomela, takze jsou vysuseny.
Zitra se chystam na lasagne.
Holky prosím, dáváte do raffaela kuliček i tuk nebo jen mícháte kokos se salkem? Děkuji
Jinak my měli k obědu výpečky, zelí a knedlík. Na zítra jsem koupila mleté, tak ještě uvidím, co z něj vymyslím.
Já tam tuk nedávám, pouze naleju na kokos salko, promíchám a nechám do druhého dne nasáknout v lednici, pak tvaruju kuličky.
Holky, děkuju za rady. Dnes ty rafaela udělám. Poslední druh a konečně je hotovo ![]()
K obědu budou karbanátky s hranokama. A ledový salát k tomu.
A ještě dotaz, co tak vaříte na Vánoce, myslím první a druhý svátek vánoční? My 25. dojídáme salát a máme čerstvé kuřecí řízky, kapr se sní na Štědrý večer. Ale ten druhý svátek, nevím co uvařím. Dělávali jsme husu, ale tu letos nemám. Asi by to po tom salátu chtělo něco lehčího ![]()
A na Štědrý den, vaříte oběd? Já vařím každý rok jenom vývar s játrovýma knedlíčkama.