Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Knedlík ze včera s krkovicí, dnes k tomu špenát, zítra asi vepřové řízky s bramborem
Dnes vyvar z hovezi ohanky. Kure na paprice s testovinama. Co zitra??? Potrebuji inspiraci
U nas dnes dynova polevka, pak spenat s bramborovymi noky a vajickem.
Zitra bude jeste ta dynova a asi kure na paprice s ryzi.
U nás dneska jemná celerová polévka, bratislavská pečeně s knedlíkem a na večeři udělám hrachovou kaši, párek, chleba.
U nás dnes zeleninova polévka a bolonske špagety, zítra slepičí vývar se strouháním a bratislavske plecko s knedlíkem. Péct budu hruskovy frgal.
Játrová paštika, zeleninový vývar, hovězí vývar, fazolová polívka z toho zeleninového vývaru a fazolový salát, protože fazolí bylo hodně, pečené masové kuličky a k nim smetanovo-sýrová omáčka plus těstoviny.
Hovězí vývar jsem rozlila na dvě části, z jedné dodělám zítra polívku a z druhé udělám rajskou omáčku ke kuličkám, které mi zbyly.
Ještě musím upéct listové tyčky se šunkou a sýrem, resp. s pestem a Lučinou a bylo by dobré dokopat se konečně aspoň k těm perníkům. No a něco sladkého kynutého.
Dnes na večeři květákový mozeček a zítra na oběd celerovou polévku @LLenule111 díky za tip
a filé s bramborovou kaší.
Kure na panvi s domaci omackou (vinny ocet, chilli, med, cibule, domaci kecup) a k tomu testoviny s bazalkovym pestem. Nakonec jsem zjistila, ze ty testoviny k tomu nesednou. Tak k veceri dostane partner to kure s kroketama a ja mam ty testoviny s krevetama (jen osmahle s cesnekem a susenymi rajcaty)
My dnes měli pórkovou polívku a gnocchi se špenátem a kuřecím masem. Zítra budou špízy s opečeným bramborem a polívka z dneška.
Včera vývar a čína s rýží, večer bramboráky a salát z kysaného zelí
dneska rajská s knedlíkem a masové kuličky