Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Mrkvová polévka, večer asi domácí vafle s javorovým sirupem
Dnes jsme vařili fazolovou polívku a krocaní stehno na česneku s rýží. A do pečínky jsme ještě přidali čerstvě natrhané ucho jidášovo, tak máme i houbovou omáčku na zalití ![]()
Italske rizoto pro partnera s zampiony a pro me s krevetami ![]()
K obědu jsme dojídali rajskou, po obědě jsem pekla vánočku, k večeři hranolky a hovězí steak, nějak se nám nepovedl, lepší je zajít do restaurace
Dneska pečené kuře na česneku s rýží a polévka z červené čočky.
Jinak máme uvařený rybí vývar a brambory. Takže odpoledne budu vařit polévku a dělat salát ![]()
@MisaHanuska taky budu dělat odpoledne vývar, ale hovězí, brambory a zeleninu s vejci už mám uvařenou, tak salát udělám za chvíli a jelikož budu ujídat a jsem z rána nacpaná z vánočky, tak ani nebudu vařit ![]()
My dnes dojídáme masovou směs ze včera, a udělám k tomu hranolky v troubě.
Vařím si brambory a zeleninu na salát a večer ho udělám. A vývar s knedlíčkama na zítra taky udělám už dnes, ať zítra nemusím nic dělat ![]()
Ja varila vyvar s knedlickama, koprovku s vejcem, knedlik. A delam si uz polevku i salat na zitra.
Dneska jen bramborový guláš a večer už budu dělat salát
Se těším.. ![]()
U nás jen bramborový guláš jako u @Silwinka87 a zbylo i na večeři. Zítra bude sváteční večeře losos a filé podle výběru se salátem a na oběd budou zavináče s rohlíkem. snídat budeme kupovanou vánočku, bohužel už mám pečení dost..
Jejda, u nás je také br. guláš na večeři s využitím zeleninového vývaru ze zeleniny na br. salát a se zbytkem šťávy s pečeného masa. ![]()
K obědu byl hemenex.