Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nevím, jak to přesně nazvat takže.. smíchané hovězí a lososové mleté maso, okořeněné, vytvarované jako karboš, upečené v troubě. K tomu tzatziki a ledový salát. 100% light
![]()
@Voltiček píše:
Br. kaše, jablkový kompot, okurek a zeleninové vdolečky.
zeleninové vdolečky? copak to je?
@modrasek13 píše:
Dnes budu po dlouhe dobe pect kure a k tomu ryzi
U nás to samé
![]()
@střepina píše:
zeleninové vdolečky? copak to je?
Zeleninové vdolecky mě také zajímají.
Dnes pečený vepřový bok podle Babicy, ale nebylo to nic moc, zklamalo mě to, k tomu pečený brambor v alobalu s rozmarýnem a jogurtový dip, který mi taky nechutnal
musím si spravit chut, namočila jsem si mák, k večeři udělám krupicovou kaši z makové mléka a navrch dám čokoládu z velikonočních zajíčku
musíme zdělat zbytky ![]()
@NikysekR nemusí to být bok, prostě tučný vepřový, žebra, naložit do 3 lžic medu,3 lžíce rajčatového protlaku,2 stroužky česneku,1 lžíce dijonské hořčice,4 lžíce sojovky,6 lžic chilli omáčky, pekla jsem 3 hodiny, maso se rozsýpalo, ale nějak mě to nenadchlo
k tomu dělal dresink, do majonezy dal rajčatový protlak, sul, citronovou štávu, udělala jsem z jogurtu, chlap by mi zase řekl že se pos
přišlo mi to kyselý, i když jsem to osladila, majoneza je majoneza. Sapík se nad masem rozplýval jak je to dobrý, no oni dva aby si to nepochválili