Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Eemii píše:
U nas zapecene lusteniny a salat s kys. zeli
To mě zajímá! Zapečené luštěniny??
@KPKristy dam varit kroupy(to neni zrovna lustenina
),po chvili prisypu cocku, varim do mekka, zcedim. Osmahnu cibulku, pridam mrazeny hrasek, cesnek, majoranku, necham prohrat, prisypu kroupy s cockou, zamicham, dam, zapect. Muzou se dat fazole, cizrna..my to mame nejradeji takhle.
Zapečene těstoviny s brokolicí a překvapivě brokolicová polévka ![]()
Chtěla jsem dělat hovězí guláš, ale nechám to na zítra. Dnes nestíhám, dodělávám na poslední chvíli daně, tak jsem objednala pizzu. ![]()
Holky děláte některá ledvinky? já je nikdy nedělala a přítel na ně má chuť
na netu jsem našla dvě verze se smetanou a bez a prvotní úprava se taky recept od receptu liší, většina přes noc namáčí do mléka, ale někdo nechává projít varem a pak je restuje ![]()
Děkuji za rady popř za recept ![]()
@Eemii píše:
@KPKristy dam varit kroupy(to neni zrovna lustenina),po chvili prisypu cocku, varim do mekka, zcedim. Osmahnu cibulku, pridam mrazeny hrasek, cesnek, majoranku, necham prohrat, prisypu kroupy s cockou, zamicham, dam, zapect. Muzou se dat fazole, cizrna..my to mame nejradeji takhle.
To vypadá dobře, díky! Kluci by mi to sice nejedli, ale my s mužem bychom si pochutnali. Někdy zkusím! ![]()
@nonam píše:
@střepina můžu poprosit recept na ty langoše ze zakys. smetany?
jasně
1 kelímek zakys. smetany,150ml polotučného mléka, špetka soli a v receptu je 200g hladké mouky, ale dávám 350g, spíš cca 400g, přisypávám až se přestane těsto lepit, dávám pul kostky droždí a k němu 1 kávovou lžičku cukru ![]()
Dneska jenom polévka. Na zítra plánuji vepřové závitky se šunkou a sýrem a bramborovou kaši.
@KPKristy píše:
To vypadá dobře, díky! Kluci by mi to sice nejedli, ale my s mužem bychom si pochutnali. Někdy zkusím!
Je to dobre samotne nebo i jako priloha k nejakemu pecenemu nebo prirodnimu masu ![]()
@Eemii píše:
Je to dobre samotne nebo i jako priloha k nejakemu pecenemu nebo prirodnimu masu
A taky se po tom asi hezky prdi, co? ![]()