Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj,inspirujte mě,co mám uvařit,aby to bylo dobré i pro děti?Dochází mi nápady,díky ![]()
zakelka,s píše:
Ahoj,inspirujte mě,co mám uvařit,aby to bylo dobré i pro děti?Dochází mi nápady,díky
syrovou omacku a testoviny penne
Dělám celerové placičky. Ale tak jsem si nějak upravila sama - nastrouhala jsem nahrubo půlku celeru, 150 g tvrdého sýra, vajíčko, strouhanku (sůl, pepř) a hodlám to osmažit a udělat k tomu bramborovou kaši a salát (jako klasika listový ve sladkokyselém nálevu). Jestli to bude jedlé, budu vědět za hodinu
![]()
hmm,tak takové placičky neznám,nevím jestli by mi to děti jedly,ale já bych si dala ![]()
Asi rybí rizoto (jasmínová rýže, losos udělaný na pánvi + hrášek, lososa rozebrat nadrobno vidličkou, smíchat s rýží a hráškem a dochutit troškou sojovky, mírně osolit). Děcka to mají moc rády.
U nas je testovinovy salat s kurecim masem a prcek bude mit salat z kureciho masa,rajcat a kuskusu ![]()
sice jse dělala včera, tak jen právě dojídám: cibulková rýže s hráškem a závitky z kuř. masa (plněné co dům dal-zelenina, uzenina, vajíčko)
Příspěvek upraven 03.06.11 v 11:14
Já nic, vařit a jíst bude manžel… já si dám něco tekutého.
Jinak TADY už docela dlouho běží podobné téma
My máme bramborové špalíčky,pečené vepřové koleno a červené zelí ![]()