Co do lodiček, aby nesklouzávala noha do špičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6975
10.10.12 11:45
@Koty píše:
Tak já si koupila takové gelové polštářky v Deichmannu a ty drží nohu parádně. I spocenou. Akorát ty moje boty mají otevřenou špičku, takže v nich chodím jen naboso. Jak by to bylo se silonkama, to netuším..

já ji používám se silonkama a super drží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
10.10.12 11:47
@LadyRebeka píše:
A nebo ještě toto? http://www.lekarna.cz/…e-vel-37-38/

ty vypadají taky dobře, ale těžko odhadnout jak jsou silné a taky jestli by ti nevadilo to srdíčko. Jinak ta kožená vypadá skoro stejně, koukala jsem odkud si, ale nevím, jak jste tam zásobeny, myslím, že bys to měla koupit v každém průměrném obchodě s obuví. Vypadají takhle ale bez srdíčka a jsou měkké, na spodní straně taková černá pěna která ti vymměkčí místo pod bříšky, jen vložíš nic nevlepuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
10.10.12 12:40

@Ivoka a nebude to mít efekt jak ortopedická vložka? mám je doma dala jsem je i do botek, a velikost odpovídá, takže je to vyloženě tím jak mi sjíždí noha a ta ortopedka mi nepomohla, noha mi sjele stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
10.10.12 13:00

@LadyRebeka mamka používá do lodiček gelové vložky z avonu, jenom ty špičky a chválí si je

• Citovat
  • Upravit
12735
10.10.12 13:09

@madi díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
10.10.12 18:24
@LadyRebeka píše:
@Ivoka a nebude to mít efekt jak ortopedická vložka? mám je doma dala jsem je i do botek, a velikost odpovídá, takže je to vyloženě tím jak mi sjíždí noha a ta ortopedka mi nepomohla, noha mi sjele stejně

@LadyRebeka hele já takhle nevím, to bych tě musela vidět. Jen jsem napsala, co si myslím, že by pomohlo. Ortopedická je tlustá zbytečně. Musíš holt vyzkoušet co ti sedne.Je také možné, že boty prostě krásný ale absolutně ne tvarem na tvojí nohu a žádné vložky ti nepomůžou a budeš muset měnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nasokes
17.9.15 19:39

Kdysi jsem si tam cpala papírový kapesníček :-) asi klasika, každá zná… lepší je si koupit kvalitnější lodičky , aby něc vydržely a přímo na nohu!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat