Co je nejdůležitější u kočárku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17629
3.5.12 17:49

přehazovací rukojeť taky nějak nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
3.5.12 17:55

pro mě je nejdůležitější :

hmotnost do 9 kg

jednoduché skládání do auta a to včetně sedačky, bez nutnosti ji předem sundávat a ukládat bůhvíkam zvlášť

možnost výměny kol za nafukovací, nebo nafukovací kola

cena do 25000 včetně autosedačky

pěkný vzhled moderního kočárku

vysoká nastavitelná rukojeť

sedačka na ležení s nataženýma nožičkama - bojím se těch sedaček, co se jen naklánějí a dítě pak leží s pokrčenýma nohama a jen na zádech

teplý nánožník na zimu k dokoupení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
4.5.12 09:28
@Teeeri píše:
Výborně takhle se mi to líbí, já mám dilema, chci 4 kolečka, trojkombinaci, protože budeme cestovat z Phy na jih Čech, určitě větší korbičku, kvůli té zimě aby se tam vešel fusak atd. Jenže např. jsem koukala na akci > http://www.mall.cz/…mplicity-top?… a i moje kamarádka má trojkombinaci a stejně si pořídila takový kočárek, je lehčí , ovladatelnější no tak já nevim. :mrgreen: Se z toho picnu. Tento bych koupila hned…ale vím, že budu vybírat tu trojkomb… Všechny kočárky prodávané musí splňovat kritéria a bezpečnostní normy, tak se nebojím, že bych narazila na křáp… Díky za vaše zkušenosti a tipy :kytka: :kytka: :kytka:

víš, ono určitě je nejlepší mít trojkomb a gofky, stejně u nich nakonec každý skončí.. :wink:
(protože časem je sporťák moc velký a těžký a neskladny když dítě většinu času ťape samo..)
máš pravdu, že všechny musí splňovat normy, ale zdaleka ne všechny je splňují, viz stahování Implastů, apod. ¨
píšeš, že 4kola, chceš je vpředu otočná, nebo stačí fixní?

větší korby má třeba firkon verano long, který je hodně chválený. má i sporťák otočný protisměrně, což Xlandery nemají.. pasuje na něj dobrá autosedačka (cybex aton) - na tom určitě nešetřit! protože u autosedaček platí dvojnásob, že je třeba jí prověřit (nezávislé testy), homologaci nevěřit..

z vlastní zkušenosti radit nemohu, já miluju trojkolky :) (a btw, @hofka, XRun se mi mooc líbí.. :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
4.5.12 20:03

@Nataša
Ano, v roce jsem malého šoupla do golfek a jiný kočár jsem už nepotřebovala. Ale my jezdíme pouze po městě, na venkově v terénu je asi potřeba i sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.5.12 20:14

@jonatanka Moje golfky zvládají i terén :) Takže na vesnici i na polní cesty už používám jenom golfky. Sporťák jsem si nechala pro jistotu na zimu, ale když nebyl sníh, tak šel z domu.

• Citovat
  • Upravit
2976
4.5.12 20:16

@lucenka
Tak to je super…já nemám s terénem zkušenosti, tak proto jsem to tak napsala. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
4.5.12 20:20

Tak je to jasný, koupí se trojkolka a pak stejně i lehké golfky… ono se to určitě využije :kytka: . 4 kolečka a ty ve předu otáčivý a tak že se dají zafixovat díky za vaše zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
4.5.12 20:21

Trojkombinace ***

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
4.5.12 20:30
@Teeeri píše:
Tak je to jasný, koupí se trojkolka a pak stejně i lehké golfky… ono se to určitě využije :kytka: . 4 kolečka a ty ve předu otáčivý a tak že se dají zafixovat díky za vaše zkušenosti

A proč nechceš trojkolku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
4.5.12 20:34

mě totiž přijde, že to je špatně ovladatelný… :?  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.5.12 20:39
@Teeeri píše:
mě totiž přijde, že to je špatně ovladatelný… :? :think:

To jsem si o trojkolce myslela taky. Nakonec jsem měla trojkolku a na případné další dítě jí opět plánuju pořídit :)

• Citovat
  • Upravit
8679
4.5.12 20:42

:D a tak v čem je lepší? lehčí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
4.5.12 20:42
@Teeeri píše:
mě totiž přijde, že to je špatně ovladatelný… :? :think:

No právě naopak, jezdí se s ní ještě lépe, než se čtyřkolkou… ale pokud budeš mít ty přední kolečka otáčecí, tak s tím se už taky dobře jezdí… ale v lese nebo ve sněhu se jede lépe s trojkolkou (samozřejmě s velkými kolečky), to přední kolečko projede lépe i neodhrnutou cestu, klade menší odpor a ty zadní kolečka už se pak jen vezou… přiznám se, že jsem se trochu lekla, že napíšeš, že jsou trojkolky nestabilní, to jsem totiž slyšela už z tolika stran, že se divím, že jsem ještě ani jednu z dcerek nevysypala nebo nepřevrátila i s kočárkem… ale až půjdeš do obchodu vybírat kočárek, zkus si ho pořádně projet a případně i naložit do kufru auta, jestli nemáte nějaké velké auto s pořádným kufrem… já jsem si takhle kočárek pěkně ohmatala, povozila, vyzkoušela a pak jsem ho koupila přes internet, a byl o skoro dva tisíce levnější, takže jsem měla za obchodovou cenu i fusak a zavinovačku do autosedačky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
4.5.12 20:56

Regina > Díky !!! přesně ten pocit jsem měla - nestabilita. Zkusím to vyzkoušet. Jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
4.5.12 21:10

@Teeeri Jen bych si nevybrala kočárek, co má to přední kolečko (nebo kolečka) maličká jako golfáč… jak říkám, čím větší kola, tím lépe jezdí… malá kolečka bych vybrala tak akorát na golfáči, aby byl co nejmenší složený a nejlehčí, a trojkombinaci zase s co největšími kolečky… tak ať dobře vyberete… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí