Co je to za práci? To myslí vážně? Asistentka vedoucího

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2401
20.7.11 20:24

A je po srande :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
20.7.11 21:33

Tak už jsem viděla ten archív no z toho chlapa je mi fakt na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
20.7.11 21:52
TerkaBo píše:
Tak už jsem viděla ten archív no z toho chlapa je mi fakt na :poblion:

Vypadá fakt nechutně :poblion: Když se mu nepřihlásil někdo v seznamce, tak to zkusil podvodem s inzercí na práci. Akorát byl tak blbej, že psal intimní asistentka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
20.7.11 21:54

oprava: nikdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
9.10.13 09:06

ahojky, trosku jiné téma ale skor stejne, co myslite ze je toto za praci?? http://modrapyramida.jobs.cz/pd/648931979/?… myslite ze je to pojistovák??? 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
9.10.13 09:10

@market.s.87 řekla bych, že jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
9.10.13 09:14

To se mě ale těsně po škole stalo. S doporučenkou jsem seděla v jakési firmě od úřadu práce. Byla to firma na střešní okna a chtěli asistentku. Vyseděla jsem tam na jakémsi kanapi důlek při čekání na pana šéfa, ten dorazil v montérkách, běžný rozhovor s tím, že by chtěl i sex a já se mu ale nelíbím.
Dělal chvíli vofrky nad razítkem na doporučenku, což už jsem skoro brečela, protože by mi nedali ani podporu, kdyby mě tam napsal, že jsem odmítla nebo razítko nedal.

Na pracáku jsem to teda ženský řekla. Nejprv mi nechtěla věřit, pak kroutila hlavou a při další návštěvě jen pokývala hlavou. Tak jsem asi nebyla jediná, kdo na tomhle pracovním místě takhle pochodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.10.13 09:16

@market.s.87 jednoznačně ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
9.10.13 09:16

@market.s.87 jojo stavebka, hypoteky, penzijka apod. Vse co spolecnost nabizi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6212
9.10.13 09:17

@market.s.87 dle mě nejde o pojišťováka, pokud opravdu nabízejí pozici hypotéčního a bankovního poradce…půjde asi o vyřizování hypoték a stavebních úvěrů…otázkou je, jestli budeš pracovat v jejich kanceláři na nějaké pobočce nebo z Tebe udělají obchodního zástupce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
9.10.13 09:52

@JulieJulie no prave, všichni mi rikaji ze je to pojistovak a to ja deat nechci ale zase když tam pisou hypotecní a bankovní poradce :think: ale proc by tam zase bylo ta podpora tech 60tisic? :nevim: zítra mam jet na pohovor a tam nevim co mam cekat, praci potrebuju a to jakoukoliv ale pojistovacku delat nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
9.10.13 09:55

Jojo…a prachy máš za uzavřený smlouvy - provize…

• Citovat
  • Upravit
20155
9.10.13 09:55
@JulieJulie píše:
@market.s.87 dle mě nejde o pojišťováka, pokud opravdu nabízejí pozici hypotéčního a bankovního poradce…půjde asi o vyřizování hypoték a stavebních úvěrů…otázkou je, jestli budeš pracovat v jejich kanceláři na nějaké pobočce nebo z Tebe udělají obchodního zástupce…

Je to shánění úvěrů pro stavební spořitelnu. Poradce je dnes krycí název pro obchodníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
9.10.13 10:00

@Damael aha, tak ja nevim jestli tam vůbec teda jet :nevim: tohle asi delat nechci, myslim ze takova věc nemá budoucnost, co?? spoléhat na to kolik uzavru smluv a podle toho mít plat. co myslite???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6212
9.10.13 10:11

@Damael poradce jako krycí název bych brala, ale je tam psáno i hypotéční a to nemůže dělat každý, krom toho mi tam chybí řidičský průkaz sk. B,jako požadavek což bývá u pojišťováků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat