Co je to za práci? To myslí vážně? Asistentka vedoucího
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@market.s.87 nejlepší tam bude zajet a při pohovoru se na vše vyptat ![]()
Pokud dostaneš základnu klientů se kterými budeš ošetřovat a rozšiřovat smlouvy a k tomu nabírat nové klienty, může to vynášet…pokud bys měla začít od nuly a přesvědčovat jen nové klienty, je to risk…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JulieJulie A co dělá Modrá Pyramida? Poskytuje především úvěry ze stavebního spoření na bydlení, čili hypotéky - to je to gro, ze kterého žijí, ne ta spoření.
Paní tam nenapsala, že asistent bude jednat taky s bankou, takže tipuji, že se nejedná o „centrálního“ poradce, který pak má na starosti spádové pobočky KB, ale že si hledá pro sebe zprostředkovatele kontaktů a pak se spolu budou dělit o provizi - poradci Modré pyramidy totiž mohou mít pod sebou navázané další obchodníky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Damael v pohodě, já se nedohaduji…nejlepší bude, když si tam slečna/paní zajede a osobně zjistí, zda by ji ta práce zajímala, bavila a sama reálně zvážila, zda by i neco vydělala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JulieJulie Přesně tak, jakmile jsou známosti, tak je tohle naopak velice zajímavé a příjemné povolání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To si snad inzerent dělá pr… za tyhle prachy a imtimní společnice..
By mě jenom zajímalo, jestli se nějaká bl..ka ozvala a práci vzala
- Citovat
- Upravit
JJ, jedná se o v podstatě obchodního zástupce. Je to práce na živnostenský list a kromě počáteční podpory, která je i tak podmíněná produkcí, tak pracuješ na provize - dělala jsem to při škole rok a půl. Je zde jako u všech bankovních společností vysoká fluktuace, málokdo u toho vydrží. Sjednávají se produkty Modré pyramidy a Komerční banky. Při škole to bylo fajn, měla jsem úlevy na sociální a zdravotní, po ukončení studia jsem si hledala normální zaměstnání…neuživila jsem se, měla jsem vysoké náklady.
- Citovat
- Upravit