Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mám dceru starou skoro 2 roky a bouzel špatně upadla na mokrém dvorku jak běžela a byli sme na pohotovosti na sešití brady a rtu. Dohromady 4 stehy.Za 2 dny ji tam vzniká hnis nevím jestli ji to i tom více neboli
. Co je vhodné na ošetření po sešiti?? Děkuji za info. B ![]()
Jestli jí to hnisá zajdi s ní raději rychle za doktorem. Mohlo se jí do té rány něco dostat, tak aby se to nezhoršilo. Určitě ti poradí, čím to ošetřovat, příp. dostanete antibiotickou mast nebo tak.
Vždy mi lékařka říkala, že dokud jsou v ráně stehy, nedělat nic. Až po vyndání ošetřovat. Ale pokud je tam hnis, ihned bych šla k lékaři, aby se na ránu podíval. Ať je vše brzy ok!! ![]()
@barunek007 píše:
Mám dceru starou skoro 2 roky a bouzel špatně upadla na mokrém dvorku jak běžela a byli sme na pohotovosti na sešití brady a rtu. Dohromady 4 stehy.Za 2 dny ji tam vzniká hnis nevím jestli ji to i tom více neboli. Co je vhodné na ošetření po sešiti?? Děkuji za info. B
Určitě bych nezkoušela rady z netu a šla bych to ukázat pediatrovi.
Hnisajici ránu vzít k Dr, možná budou potřeba antibiotika s tím bych si doma nehrála, natož u tak malého dítěte.
@barunek007 píše:
Mám dceru starou skoro 2 roky a bouzel špatně upadla na mokrém dvorku jak běžela a byli sme na pohotovosti na sešití brady a rtu. Dohromady 4 stehy.Za 2 dny ji tam vzniká hnis nevím jestli ji to i tom více neboli. Co je vhodné na ošetření po sešiti?? Děkuji za info. B
Doktor.