Co je vhodné pro dítě - hnisavá rána?

49
31.8.23 08:59

Pád a otevřená rána

Mám dceru starou skoro 2 roky a bouzel špatně upadla na mokrém dvorku jak běžela a byli sme na pohotovosti na sešití brady a rtu. Dohromady 4 stehy.Za 2 dny ji tam vzniká hnis nevím jestli ji to i tom více neboli :nevim:. Co je vhodné na ošetření po sešiti?? Děkuji za info. B :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2902
31.8.23 09:05

Jestli jí to hnisá zajdi s ní raději rychle za doktorem. Mohlo se jí do té rány něco dostat, tak aby se to nezhoršilo. Určitě ti poradí, čím to ošetřovat, příp. dostanete antibiotickou mast nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
31.8.23 09:05

Vždy mi lékařka říkala, že dokud jsou v ráně stehy, nedělat nic. Až po vyndání ošetřovat. Ale pokud je tam hnis, ihned bych šla k lékaři, aby se na ránu podíval. Ať je vše brzy ok!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35727
31.8.23 09:08
@barunek007 píše:
Mám dceru starou skoro 2 roky a bouzel špatně upadla na mokrém dvorku jak běžela a byli sme na pohotovosti na sešití brady a rtu. Dohromady 4 stehy.Za 2 dny ji tam vzniká hnis nevím jestli ji to i tom více neboli :nevim:. Co je vhodné na ošetření po sešiti?? Děkuji za info. B :roll:

Určitě bych nezkoušela rady z netu a šla bych to ukázat pediatrovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
31.8.23 09:32

Hnisajici ránu vzít k Dr, možná budou potřeba antibiotika s tím bych si doma nehrála, natož u tak malého dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7303
31.8.23 10:13

Ježiši kriste k lékaři!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva.asdfghjkl
31.8.23 10:21

Pokud neni teplota nebo otok a tepla kuze, tak Betadine

• Citovat
  • Upravit
9023
31.8.23 10:28

K lékaři. Hrozí že se rána rozpadne a vyhniji stehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115914
31.8.23 10:29
@barunek007 píše:
Mám dceru starou skoro 2 roky a bouzel špatně upadla na mokrém dvorku jak běžela a byli sme na pohotovosti na sešití brady a rtu. Dohromady 4 stehy.Za 2 dny ji tam vzniká hnis nevím jestli ji to i tom více neboli :nevim:. Co je vhodné na ošetření po sešiti?? Děkuji za info. B :roll:

Doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák