co k narozkám-kluk 11 let?

ave
837
3.10.08 09:16

co k narozkám-kluk 11 let?

Moc prosím o radu, co koupit synovci k 11. narozeninám. Navštěvujeme se velmi zřídka, bydlí na opačné straně republiky a tak si dárky nedáváme. Teď tam zrovna jedem, když má narozeniny a tak je blbé nic nekoupit. Já mám syna půlročního, tak se orientuju v trochu jiných hračkách :D a v obchodě jsem byla fakt bezradná. Jeho koníčky jsou počítač a to už snad má všechny hry, jaké existují 8O . Taky rád staví z lega, ale těch má spoustu, tak se bojím, abych nekoupila, co už má.
A cena tak 500 Kč. Tak a teď babo raď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29
3.10.08 10:16

Co třeba nějakou společenskou hru nebo slepovací model letadýlka/lodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
3.10.08 13:07

MP 4 nebo mobil … ale to jsi asi slyšet nechtěla co? Hru na počítač, jakékoliv oblečení s lebkou ( je to in ). Nevím kolik chceš investovat, ale mezi náctiletými teď frčí boty na kolečkách, nebo kolečka, které se na boty dají přidělat - něco takového http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?… , taky nějaké lego pro starší by možná mělo úspěch. Pokud se věnuje sportu - kvalitní kopačák nebo volejbalový míč. A pokud už všechno má, tak rozhodně peníze na kredit do mobilu, to má u našeho synovce vždy úspěch :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
3.10.08 13:33

Ty jo, tak ty kolečka na boty vypadají super.
Neznáte někdo odkaz na stránky, kde je prodávají? Sati, MP 4 taky dobrý :D , jen ta cena moc ne 8O .
Vidíš, a kredit mě vůbec nenapadl. No, když nic jiného nevyberu, tak ten
to jistí. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
3.10.08 13:38

Koupila jsem je na mimibazaru. Mám 12 -ti letého syna, tak mám trochu přehled co je in :roll: :lol: . Kolečka u nás donese ježíšek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
3.10.08 13:46

Jsem holt staromódní. Můj patnáctiletý synovec a dvanáctiletá neteř jsou rádi (a to zcela upřímně), když jim koupíme nějakou prima stolní hru (a že je spousta parádních strategických, ze kterých jsou nadšení i dospělí). Oni jsou totiž dnes tak zamobilovaní a započítačovaní, že je to pro ně vítaná změna.
Ale proti gustu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák