Co mám dělat dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
308
4.2.10 09:26

Ahoj anonymní - poslední…Ty se máš, že u tebe to chtěl i manžel,tu nápravu..Dokonce jsi ho dostala i do poradny. U mě to boohužel vypadá spíš na opačný projev - tedy absolutní nezájem ze strany manžela. což je děsný…Takže buď ráda a buď šťastná, že jste teď vpohodě a to, že už mu nevěříš,zkus nějak vypustit z hlavy…Mě se to radí,viď…procházím teď tím samým… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocickovaa
4.2.10 23:48

napíšu jen krátce, pár měsíců před mým otěhotněním (snažili jsme se 5 let!!)a celé mé těhotenství a i další dobu mě manžel podváděl…s manželkou mého bratra, matkou dvou dětí…Je to skoro 11 let, a jak si na to vzpomenu je mi ještě ted pěkně ouvej…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.2.10 11:42

Andrejko-rady jsou těžké,stejně to záleží jen na vás dvou :wink: Ale moc ti držím palce ! I ta psycholožka říkala,že doma nás mají jistou,vše funguje,mají navařeno,uklizeno…a jinde prostě hledají vzrůšo.Říkala,že máme ukázat,že taky máme svůj život,častěji někam vyrazit,hodně o sebe pečovat a tak…To víš, že si užívám, že jsme šťastní, ale stejně si člověk občas vzpomene a děsně to bolí :cry:
Kocickovaa-a vy jste s manželem spolu ? S manželkou bratra,taky síla :-( Takže sis to zažila taky v těhotenství,6nedělí…o to víc to bolelo a bolí,co ?
Měj se fajn !

• Citovat
  • Upravit
kocickovaa
5.2.10 14:41
Anonymní píše:
Andrejko-rady jsou těžké,stejně to záleží jen na vás dvou :wink: Ale moc ti držím palce ! I ta psycholožka říkala,že doma nás mají jistou,vše funguje,mají navařeno,uklizeno…a jinde prostě hledají vzrůšo.Říkala,že máme ukázat,že taky máme svůj život,častěji někam vyrazit,hodně o sebe pečovat a tak…To víš, že si užívám, že jsme šťastní, ale stejně si člověk občas vzpomene a děsně to bolí :cry:
Kocickovaa-a vy jste s manželem spolu ? S manželkou bratra,taky síla :-( Takže sis to zažila taky v těhotenství,6nedělí…o to víc to bolelo a bolí,co ?
Měj se fajn !

Ne nejsme, ale trvalo mi to, možná bych to i překlenula, ale když mi po třech letech, co se toto stalo, řekl, že mě už nemiluje, a nespal se mnou, doma nepřispěl ani časem ani penězi, tak jsem to rozsekla. člověk rychle zapomene, naštěstí, dnes jsem znovu vdaná, a s bývalým manželem vycházíme velmi dobře..jen jak jsem si to tu pročítala, člověk si vzpomene, třeba, že když se mnou spal v té době, co jsem se to dozvěděla, připadala jsem si jak „šlapka“ pardon za ten výraz, ale řekl mi, že mě nemůže líbat..no raději nevzpomínat..počítala jsem že budu s dcerkou sama, ale přesně, když se mi to stalo, byla jsem na mateřské, a člověk si připadá opravdu méněcenný,neuměla jsem si představit, že bychom se rozešli, pak jsem začala chodit do práce, a vše jsem viděla z jiného úhlu, postavila jsem se na svoje nohy, a probírala to půl roku, než jsem došla k závěru, že takto nechci žít a nechci ani aby dcera viděla u rodičů vztah absolutně bez lásky, jsem ráda, že vše proběhlo tak hladce. :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.11 21:50

Ahoj holky,jsem zakladatelka toho to tématu :-)
Chtěla bych se možná tak trochu vypsat a samozřejmě
budu ráda,pokud mi napíšete a budete reagovat.
Můj příběh ( problém ) stále trvá,nechci se moc
rozepisovat,abych z toho neudělala román :-)
Když jsem sem poprvé psala,měl manžel milenku,s kterou
to několikrát ukončil,pak začal chodit do hospody a jednoho dne mě došla trpělivost a odešla jsem s dcerou
k rodičům..........( s milenkou to ukončil )
V období co jsem odešla,přestal chodit do hospody a
začal žít prací,je tam od rána do večera (22hod)
O dceru má zájem,ale samozřejmě vše je na úkor práce.
Chtěla jsem ještě zkusit zachránit naše manželství a
před Vánocemi se vrátit,to mi řekl,že zatím nechce, že mu život takhle vyhovuje.........
No a abych to zkrátila.....manžel se rozvádět nechce,
ale vím,že mu takhle život vyhovuje,on je sám a když
má čas,tak přijde na návštěvu. Já jsem z toho už
unavená,nevím,co mám dělat,vím,že mi ublížil,ale vím, že ho mám pořád ráda :-( a jsem asi blbec,ale stále
bych chtěla asi to naše manželství zachránit,jsem u rodičů,nic mi tu nechybí,moc mi pomáhají,ale......
Myslíte si,že to má ještě smysl?
On stále neví,co chce,bojí se,že když se vrátím,že
stejně budu hudrat,že jsme tam samotné,bojí se,že city
se taky už nevrátí!!!!!Ale rozvod nechce,je to prý až
to poslední řešení.
Omlouvám se,že je to tak zmatené,ale od té doby,co přišla naše krize se toho stalo hodně a opravdu Vám to
tady nechci vše vypisovat,abych z toho neudělala
román :-)
Já jsem asi blázen,ale stejně bych do toho šla.

• Citovat
  • Upravit
164
28.2.11 09:31

Ahojky!!!
Přijde mi, že čtu svůj příběh! Přesně tohle jsem zažila taky!! Mám úplně stejného chlapa! Psala jsem tady taky své diskuze. Pokud chceš, napiš mi osobku-můžeme pokecat, jelikož jsme na tom úplně stejně!! Chápu jak ti je a jak se cítíš :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
28.2.11 20:30
Anonymní píše:
Ahoj holky,jsem zakladatelka toho to tématu :-)
Chtěla bych se možná tak trochu vypsat a samozřejmě
budu ráda,pokud mi napíšete a budete reagovat.
Můj příběh ( problém ) stále trvá,nechci se moc
rozepisovat,abych z toho neudělala román :-)
Když jsem sem poprvé psala,měl manžel milenku,s kterou
to několikrát ukončil,pak začal chodit do hospody a jednoho dne mě došla trpělivost a odešla jsem s dcerou
k rodičům..........( s milenkou to ukončil )
V období co jsem odešla,přestal chodit do hospody a
začal žít prací,je tam od rána do večera (22hod)
O dceru má zájem,ale samozřejmě vše je na úkor práce.
Chtěla jsem ještě zkusit zachránit naše manželství a
před Vánocemi se vrátit,to mi řekl,že zatím nechce, že mu život takhle vyhovuje.........
No a abych to zkrátila.....manžel se rozvádět nechce,
ale vím,že mu takhle život vyhovuje,on je sám a když
má čas,tak přijde na návštěvu. Já jsem z toho už
unavená,nevím,co mám dělat,vím,že mi ublížil,ale vím, že ho mám pořád ráda :-( a jsem asi blbec,ale stále
bych chtěla asi to naše manželství zachránit,jsem u rodičů,nic mi tu nechybí,moc mi pomáhají,ale......
Myslíte si,že to má ještě smysl?
On stále neví,co chce,bojí se,že když se vrátím,že
stejně budu hudrat,že jsme tam samotné,bojí se,že city
se taky už nevrátí!!!!!Ale rozvod nechce,je to prý až
to poslední řešení.
Omlouvám se,že je to tak zmatené,ale od té doby,co přišla naše krize se toho stalo hodně a opravdu Vám to
tady nechci vše vypisovat,abych z toho neudělala
román :-)
Já jsem asi blázen,ale stejně bych do toho šla.
Řeknu to takhle, nejsi asi blázen, jsi blázen URČITĚ!! 8-o :zed:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.11 21:03

Etatinek děkuji za upřímnost :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anna86
28.2.11 21:23

Tak řekni, že chceš manželství se vším všudy, nebo žádné. Dej mu klidně ultimátum, tenhle jeho postoj je hodně pohodlný. Manžel je člověk, který je s tebou každý den, se kterým řešíš každodenní problémy. Ne člověk, který sem tam odskočí :cert: . Fakt strašně pohodlný chlap :pocitac: . Má ti pomáhat! Já si takové manželství asi ani nedokážu představit.

• Citovat
  • Upravit
etatinek
28.2.11 21:26
Anonymní píše:
Etatinek děkuji za upřímnost :potlesk:

A chceš slyšet ještě něco upřímnýho a „chytrýho“?? ROZVEĎ SE S NÍM A TO SAKRA RYCHLE!! Nevím na co furt čekáš, jo vlastně jo, čekáš na to až se k sobě zase hezky sestěhujete a budete si žít jako před „odloučením“. Jo holka milá zlatá, tak takhle to nepůjde a takhle to už NIKDÁ NEBUDE!! Ty si žiješ s hlavou v oblacích, či úplně někde jinde, ten chlap tě nemiluje, nechce, je to jen sobec, který tě má jen pojištěnou tím cárem papíru, ale skutek utek… On prostě nedokáže žít s tím, že by tě měl jiný chlap než on a díky tomu papíru si tě jistí!! Měla by jsi mu udělat hodně rychle čáru přes rozpočet, rozvést se, najít si jiného chlapa, vdát se, mít děti a být už konečně šťastná!!

Jsi u rodičů, je ti fajn, nic ti nechybí, prdlajs!! Chybí ti pořádný chlap!! Chybí ti láska, něha, jistota, vzrušení, opora, zázemí, prostě tvoje druhé JÁ!!

No a pokud se s ním nerozvedeš a neodpoutáš se od něj pak i citově, tak si nikdy jiného chlapa nenajdeš, nikdy nebudeš šťastná a naplněná, tohle chceš?? Jak dlouho to chceš ještě řešit, respektive neřešit?? Kdybys jednala už před rokem, tak jsi touhle dobou mohla být buď a) šťastná a spokojená bez bejvalýho a bez partnera, nebo za b) šťastná a spokojená bez bejvalýho s novým partnerem a novou budoucností před sebou!! Dávno by jsi měla to nejhorší za sebou a to dobré před sebou, ale takhle se tu rok v tom plácáš a budeš se v tom plácat dál, dokud ti nedojde, že tohle nemá cenu, TOHLE NEMÁ BUDOUCNOST!!

S pozdravem lepších a světlejších dnů, Zdeněk :mavam: :roll:

PS: Někteří chlapi říkají milence „práce“, tak nějak to vidím i u tvého chlapa…

• Citovat
  • Upravit
Anna86
28.2.11 21:40

Jo, neser se s ním :cert: máš právo na to mít chlapa a žít s ním plnohodnotný život, on je jen pohodlný, sobecký prevít a kdo ví jestli nemá milenku. Odmítá s tebou žít jako manžel a zároveň nechce rozvod, nakopat takovýho :cert: najdeš si určitě lepšího :palec: , ale když budeš pořád vdaná, tak to tak lehce nepůjde :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky