Co mohu mrazit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Děkuji ![]()
Ty zapékané brambory, nebo těstoviny bude dobrá volba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
salátové okurky
Mám velkou ůrodu salátvek dají se zmrazit struhané,,,
- Citovat
- Upravit
Dýně v mrazáku
Dobrý den, já jsem si dala půlku dýně na mrazák nebyla tam ani týden a z půlky úplně zčernala. Jak je to možné??
- Citovat
- Upravit
Holky, moc to sem nepatří, ale nenašla jsem jiné podobné - dá se zamrazit Rama, Flora nebo Perla? Máslo mám v mrazáku běžně, ale s tímhle nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SarkaLo nejim nic z toho co jsi nabidla, ale tuky vseobecne se zmrazit daji…musis sama vyzkouset zda li to nejak meni chut, ja jim jen maslo a tomu mrazeni nedela vubec nic ![]()
- Citovat
- Upravit
zmrazit loupací párky
Ahoj, jak byste zmrazily loupací(svlékací) párky? s tím igelitem, nebo je před zmrazením svéknout
? Dík
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aliana píše:
Ahoj, jak byste zmrazily loupací(svlékací) párky? s tím igelitem, nebo je před zmrazením svéknout? Dík
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aliana určitě svléknout, jinak je můžeš rovnou vyhodit
vím, o čem mluvím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja kupuju veprovy parky v lidlu, jsou vyborny a taky kazdy zabaleny v obalu jak svlikaci parek a mrazime to normalne s tim. uplne v pohode ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mrazím také párky z Lídlu normálně i s obalem a naprosto v poodě, nikdy jim nic nebylo, šli normálně oloupat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky, tak nakonec jsem je oloupala, ale možná to zkusím příště bez loupání. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano i s obalem. Ale pozor. Babicka takhle jednou zamrazila hned po nakoupeni a po pul roce je našla v mrazáku a to byl hnus ze kdyby jsme to snědli tak by jsme se po*… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit