Co na bolest hlavy v těhotenství?

1110
24.5.19 11:33

Vydržet a být silná kvůli miminku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4615
24.5.19 11:36

Mokrý hadr na hlavu a odpočívat, kdyby ti bylo moc zle tak k lékaři :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
24.5.19 11:39

@me57h snažím se no :oops:
@Ennny noo jsem v práci tak jedině až příjdu domů.. no je to děs když mě to takhle jednou za čas chytne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69014
24.5.19 11:43

Mně se docela osvědčil paralen s kofeinem, takové rozpustné tablety, Panadol extra rapid nebo tak nějak. Sice tam píšou, že se v těhotenství nesmí kvůli tomu kofeinu, ale ta jedna tableta ho obsahovala asi jako hrnek instantního kafe, který těhotný nikdo nezakáže. Samotný paralen nefungoval vůbec, ale tohle většinou zázračně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
24.5.19 11:46

Ahoj. Já na to v těhotenství trpěla hodně a i teď po porodu. V tehu ale nic moc nemůžeš, takže jak tu už někdo psal hadr na hlavu, mě pomáhala i temná místnost a relaxační zvuky a zaspat to. Musíš vydržet. Jo a zkus si větrat, mě pomáhalo ležet u otevřeného okna a taky můj pes, to je můj uklidnovak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
24.5.19 11:52

Kafé nebo paralen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
24.5.19 11:58

Mně pomáhala káva, cola, paralen, otevřené okno, doma studený na hlavu a tygří mast na spánky. Někdy nepomohlo ani to a byla z toho migrena, kdy jsem objimala záchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
24.5.19 12:26

Mně gyndař doporučoval půlku paralenu se slabým kafem na migrény

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69014
24.5.19 12:39

Jo, takže ten paralen extra rapid je v podstatě paralen zapitej hrnkem kafe, který se tu osvědčil spoustě lidí. Zakladatelko, tohle bys mohla dát i v práci, ne? Ať je brzo líp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.19 12:41

Na klasickou migrénu Rosemig. Je na předpis a testovalo se to na 1000 těhotných a žádné poruchy a VVV plodu nebyly zaznamenány. Uz jsem si ho jednou musela vzít. Benefity pro mne převáží nad riziky. Já s migrénou skončím i v nemocnici.

• Citovat
  • Upravit
458
24.5.19 13:45

Ahoj, dnes jsem resila na gynde to same a dr mi take doporucila paralen a kavu,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
24.5.19 14:08

Tak jsem dala paralen a kávu.. Zlepšení tam malinko je ale furt trošku bolí.. Ale tak snad přestane do večera :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
24.5.19 14:09

Já pila v těhu 2 kafé bez toho ani ránu i normálně mám a měla jsme nízký tlak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
24.5.19 19:35

Tak zatím mi nic nezabralo.. Hlava furt tresti k prasknutí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
24.5.19 19:48

@prceek55 zkus si najít na netu obrázek reflexních bodů na ruce(najdi si místo, které tě bolí - jestli jen hlava(pokud si dobře pamatuju, tak ta je na levé ruce palec z boků kolem nehtu) nebo jestli to jde od páteře) a ať ti ho manžel zmáčkne. Sama jsem přišla na to, že mě občas bolí hlava od žlučníku - pokud mám ráno určité jídlo, kolem obědu mě začne bolet hlava.
Co pak pomáhá je v sedě na židli, prostředníčky rukou si zmáčkni vnitřní koutky očí, hlavu opři o ty prostředníčky a lokty si opři o kolena(ruce jsou jakoby prodloužení nohou). Měla bys cítit, jak ti napětí povoluje. Nesmíš ale dělat ukazováčkem-říká se, že tím odchází vše špatné z těla, takže by sis to znova vracela zpátky.
Na bolest hlavy pomáhá i natření spánků levandulovým olejem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí