Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
teda holky, clovek se nemá o nic radeji zajímat. Kdyz to tak ctu… Trpím nesnásenlivostí laktozy s fruktozou, takze doma se mlíku docela vyhýbáme. Snazím se ale jíst jogurt naslano a docela sýry ( i kdyz miluju spís ty ovcí a kozí), protoze kojím a kazdý mne do nich nutí. Tak nejak sem doted zila v domnení, ze mlíko je sice nic moc, ale zakysané výrobky jsou o necem jiném. Ale ted ctu a ctu a mám chut vyhodit vse z lednicky. Navíc má malej od narození hlenovitou stolici a tak premýslím, jestli to nebude tím, jak do sebe cpu ty sýry.
A abych nebyla OT, v clánku cím nahradit mléko (seriozni nem.casopis) doporucují dát si na chleba kokosové máslo, nebo napr. avokádovou a brokolicovou pomazánku
Lamm píše:
teda holky, clovek se nemá o nic radeji zajímat. Kdyz to tak ctu… Trpím nesnásenlivostí laktozy s fruktozou, takze doma se mlíku docela vyhýbáme. Snazím se ale jíst jogurt naslano a docela sýry ( i kdyz miluju spís ty ovcí a kozí), protoze kojím a kazdý mne do nich nutí. Tak nejak sem doted zila v domnení, ze mlíko je sice nic moc, ale zakysané výrobky jsou o necem jiném. Ale ted ctu a ctu a mám chut vyhodit vse z lednicky. Navíc má malej od narození hlenovitou stolici a tak premýslím, jestli to nebude tím, jak do sebe cpu ty sýry.
A abych nebyla OT, v clánku cím nahradit mléko (seriozni nem.casopis) doporucují dát si na chleba kokosové máslo, nebo napr. avokádovou a brokolicovou pomazánku
To je tezky no, kazdy doporuci neco jinyho. Mne treba dr. vylozene pri kojeni nedoporucovala mlecny vyrobky a mliko… Kamoska se pri kojeni zas mlikem nalivala, nez to zjistila…
A nic nevyhazuj, pomalu to spotrebuj ![]()
Ja se ted peru s nekolika vecma…jednak s tou, ze zelenina a vse obilne by melo byt tepelne zpracovany, clovek nema tak dlouhy strevo, aby z cerstvy ziskal vse, co potrebuje (MUDr. Strnadelova: Radost ze zdravych deti) a druha vec je ta, ze vapnik se nejlip dostava prave ze syrovy zeleniny a to i za pritomnosti stavelanu, ktery naopak ve vareny forme brani vstrebavani vapniku
http://zdrava-vyziva.doktorka.cz/…ani-vapniku/
To uz je teda fakt masakr ![]()
A to opomijim fakt, ze pokud se pije moc mlika atd. a snazime se dostat do sebe co nejvic vapniku, brani to zas vstrebavani zeleza…
![]()
Asho asi Tě budu blahořečit, děkuju za tohle téma a především za to, jak se tohle téma zvrtlo. Můžeš doporučit nějaké stránky, knihy a tak, kde by bylo o tomhle tématu víc? Já osobně mám třeba problémy s tím železem, koukám aby ne, když piju mlíko málem na litry a mléčných výrobků je v lednici taky až až ![]()
Erian píše:
Asho asi Tě budu blahořečit, děkuju za tohle téma a především za to, jak se tohle téma zvrtlo. Můžeš doporučit nějaké stránky, knihy a tak, kde by bylo o tomhle tématu víc? Já osobně mám třeba problémy s tím železem, koukám aby ne, když piju mlíko málem na litry a mléčných výrobků je v lednici taky až až
Az tak snad ne
Ja jsem rada, ze v tom nelitam sama ![]()
Tech pramenu je fura a nic neni jednoznacny, navic je dobry furt hledat novy informace, protoze oni porad neco zkoumaji ![]()
Ted treba ctu:
prof. Strunecka, Patocka: Doba jedova
V. Strnadelova, J. Zerzan: Radost ze zdravych deti
Prof. T. C. Campbell Ph.D. a Thomas M. Campbell: Cinska studie ( http://www.svitani.eu/…6087847e40fe )
Tam najdes dalsi odkazy… a pak patrani na netu, ale overuju puvod.
Nova diskuze o vyzive a vsem okolo zde ![]()
https://www.emimino.cz/…dravi-75562/?…