Čím vybavit dceru na intr?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3711
27.8.14 14:16
@Black Cat píše:
Deku na postel…

Deka není sranda, možná bych přibalila i napínací prostěradlo, kdo ví v jakém stavu je vybavení ;)

@friedlova007 píše:
Holky a co povlečení…vím že je to všude asi jinak ale většinou si ho prý může vyměnit za vlastní s potiskem z domu…? =)

Počkala byhc do dalšího týdne, až zjistí stav. Ono i jednobarevné, ale ve slušném stavu (neděravé, s knofliky), vybrané nemusí být špatné.

Navíc pokud to bude mít tak, že v pátek jde do školy se vším, co veze dom (po škole na intr nemůže - ale záleží jak kde), tak je to zbytečná zátěž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
27.8.14 14:21

A nezapomenout upect kolacek!!! :palec: Si pamatuju, jak jsme ve ctvrtek trpeli a honila nas mlsna a z domu uz nic nebylo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
27.8.14 14:23
@Mišalí píše:
Vyprošťovák!!! :D

a kondomy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
27.8.14 14:24
@Saneska píše:
My jsme si mohli cokoli na pokoji nechávát přes víkend, občas však intr ubytovával sportovce a to jsme si museli vše drahé buď odvézt domů, nebo zamknout na vychovatelnu. Když jsme o něco na pokoji přišli, nikoho to nezajímalo.

Pravidla mohou být různá. Já znám situace, kdy se vše vozilo dom.

@Black Cat píše:
Jeste me napada sklenicka na kartacek na zuby a sklenicka na piti napoju.

A určitě - hrnek či sklenička na pokoj se hodí.

Ale bez toho by ten týden přežila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
27.8.14 14:30
@petrul píše:
a kondomy :mrgreen:

No tobe je snad kupovala matinka? To ti neverim… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
27.8.14 14:41

Talir, misku a hrnicek, pribor. I kdyz jsem mela objdnane jidlo z jidelny, vzdycky mi mamka jedno jidlo nabalila sebou, nebo jsem si delala cinskou polivku a varila caj. Takze vlastne i ten caj nebo kafe a sul, cukr. Lehkou deku( periny jsme meli erar) a maly polstarek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
27.8.14 14:43

@Black Cat Tak to mi neměli nic už v pondělí ráno, protože v neděli večer se k nám do pokoje nakýblovali kluci a sežrali, co mohli, protože si všechno snědli hned po cestě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
27.8.14 15:50

Špunty do uší :D sestřenice byla na intru se slečnou, která při učení poslouchala nahlas hudbu a té sestřenici to při učení vadilo, takže si musela pořídit špunty do uší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
27.8.14 16:39
@Jura007 píše:
@friedlova007 Klasika - taštička s komplet osobní hygienou, přezůvky, jedny tenisky ve stylu „co kdyby…“, oblečení na týden/na dva týdny, nějaké kapesné (co tak vím od známých, tak minimum - kromě peněz na jízdné - jsou dvě stovky), nějaký osobní denní diář typu „sešitek“ (nemusí být)… Zapomněl jsem na něco?
Jo a ještě za našich mladých let frčely dvě nezbytnosti - „mrtvý pták a placatý maso“:lol:

Co to je mrtvý pták a placetý maso? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
27.8.14 16:54

Pamatuju si, že problém nebyl to tam v průběhu školního roku navozit, ale ten jeden pátek pak odvézt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
27.8.14 21:51

@Emilie Mě na to stačilo jedno osobní auto s károu :D ale je fakt, že já ta měla kolo, kolečkové brusle, brusle na led…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
28.8.14 08:31
@bublinek píše:
Co to je mrtvý pták a placetý maso? :nevim:

Mrtvý pták a placatý maso = pečené kuře a vepřový řízek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin