Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Kajuli píše:
Borglycerin- mají v každé lékárně, je bezbarvý a zabírá hned
to je ten borax?
@Kelsey píše:
Citronovou vodu říkala dětská.
Do lžičky vody nakapej citron a tím potírat v puse.
Já teda k tomu jeste koupila i homeopatika v lékárně.
Prosím tě kolik kapek citronu zhruba?
Na tu lžičku 4-5 kapek citronu. A vzala jsem si ty spejle vatove a tím jsem potirala.
To mi taky nabídli v lékárně nějaké tyčinky napuštěné citronem..nám to nepomohlo, navíc teda to bylo násilím, protože dítě takovou chut samo dobrovolně nechtělo.. ![]()
@Manel píše:
to je ten borax?
Myslím, že tomu tak taky říkají, ale nejsem si jistá. není to homeopatikum, prostě přijdeš do lékárny, řekneš borglycerin a dostaneš lahvičku
@Kajuli píše:
Myslím, že tomu tak taky říkají, ale nejsem si jistá. není to homeopatikum, prostě přijdeš do lékárny, řekneš borglycerin a dostaneš lahvičku [/citac
tak to není borax - borax jsou kuličky které se ve vodě rozpouštějí…( něco jako pidi tic tac.)
@smurfka My se s tím boraxem patlali týden a ještě se to zhoršilo, takže letěl rychle do koše. S mundgelem byl za dva dny pokoj a taky jsme potvoru od té doby neměli. Náš prcek je asi na homeopatika imunní.
Tak u nás zabral mundgel zkoušela jsem kde co a ten zabral do dvou dnů!!!Ale paní chtela vedet zda je mimi starsi 4 měsíců i v letáku je od 4 M. Já bych teda dala ten mundgel i takovému prteti, nezda se mi tam nic ve slozeni tak hrozneho abych nedala a fakt byl hned pokoj kdezto borax i ta fialka byli taky kauzi, že to neni vhodne a vesele to zase doporucuji, tak si vyber. Preju at se toho brzo zbavite ![]()
@NNNikol píše:
Tak u nás zabral mundgel zkoušela jsem kde co a ten zabral do dvou dnů!!!Ale paní chtela vedet zda je mimi starsi 4 měsíců i v letáku je od 4 M. Já bych teda dala ten mundgel i takovému prteti, nezda se mi tam nic ve slozeni tak hrozneho abych nedala a fakt byl hned pokoj kdezto borax i ta fialka byli taky kauzi, že to neni vhodne a vesele to zase doporucuji, tak si vyber. Preju at se toho brzo zbavite
Díky… S genciánkou po dvou dnech končím, nemám z ní dobrý pocit
Vyzkouším teď Neocide gel, snad zabere a mundgel mám objednaný, tak kdyby Neocide nezabral, tak zkusíme ještě ten… ![]()
Ahoj, nepoužitý mundgel zrovna prodávám tady v bazárku, mám ho z Německa. A ano, zabral opravdu okamžitě.