Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@beruska9 píše:
Parkrat jsem delala chytrou v dotazech o dresscode atd, ted mam dotaz jaNejspis me ceka vecere s top managementem firmy v nejake hogo fogo restauraci (nevim kde, ale nejspis neco treba s Michelinem v centru Prahy nebo neco v tom stylu) a jelikoz se na takovych mistech bezne nevyskytuji, prosim o tipy na obleceni.
Vek kolem 40, velikost tak 42+-, postava hruska takze rozhodne ne pouzdrove saty a nic kratkeho.
Neco jsem si uz poukladala, ale rada se necham inspirovat. Dekuji…
Co něco v tomhle duchu?
@mihla taky jsem si teď po porodu koupila přesně tyhle. Tedy teď po porodu - už nějaký čas přešel, jenom mé břicho pořád vypadá těhotně
. Ale v těch šatech super
.
Zakladatelko a co takové koktejlové šaty do áčka? To taky dělá moc pěknou postavu. K tomu hezké doplňky…
Zkus kouknout na značku Jane Bond. Mají v Praze prodejnu u náměstí Míru. Teď jsem viděla jejich reklamu na dámské šaty ve větších velikostech a byly fakt krásné. Určitě budou mít i formální oblečení, ne jen letní kolekci.
@Anais Brno píše:
Na zavinovací šaty potřebujete prsa…
Prsa mam
Mozna jsem nekdy mezi presypacimi hodinami a hruskou, jako pas nejaky mam, i kdyz pred detmi to bylo o dost lepsi
ale fakt mam ten vrsek tak o 2 cisla mensi nez spodek.
Příspěvek upraven 16.06.23 v 05:14
Dekuji vsem za tipy, nekam smerem „koktejlky do acka“ jsem se ubirala, na zavinovaci jsem moc nekoukala ale taky dobra cesta…aspon vim, ze nejsem uplne mimo ![]()
@beruska9 píše:
Prsa mamMozna jsem nekdy mezi presypacimi hodinami a hruskou, jako pas nejaky mam, i kdyz pred detmi to bylo o dost lepsi
ale fakt mam ten vrsek tak o 2 cisla mensi nez spodek.Příspěvek upraven 16.06.23 v 05:14
No já do těch zavinovacich fakt nemám co dát
takže u mě vítězí ty pouzdrove ![]()
@Sadman píše:![]()
Taky si říkám, že dáma jak má být včetně slušivého klobouku ![]()
Co něco v tomhle duchu?
https://www.blankastraka.cz/…saty-trynite