Co na sebe na formalni veceri

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anais Brno
15.6.23 21:30
@beruska9 píše:
Parkrat jsem delala chytrou v dotazech o dresscode atd, ted mam dotaz ja :mrgreen: Nejspis me ceka vecere s top managementem firmy v nejake hogo fogo restauraci (nevim kde, ale nejspis neco treba s Michelinem v centru Prahy nebo neco v tom stylu) a jelikoz se na takovych mistech bezne nevyskytuji, prosim o tipy na obleceni.
Vek kolem 40, velikost tak 42+-, postava hruska takze rozhodne ne pouzdrove saty a nic kratkeho.
Neco jsem si uz poukladala, ale rada se necham inspirovat. Dekuji…

Co něco v tomhle duchu?

https://www.blankastraka.cz/…saty-trynite

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
15.6.23 21:32
@beruska9 píše:
Parkrat jsem delala chytrou v dotazech o dresscode atd, ted mam dotaz ja :mrgreen: Nejspis me ceka vecere s top managementem firmy v nejake hogo fogo restauraci (nevim kde, ale nejspis neco treba s Michelinem v centru Prahy nebo neco v tom stylu) a jelikoz se na takovych mistech bezne nevyskytuji, prosim o tipy na obleceni.
Vek kolem 40, velikost tak 42+-, postava hruska takze rozhodne ne pouzdrove saty a nic kratkeho.
Neco jsem si uz poukladala, ale rada se necham inspirovat. Dekuji…

Co něco v tomhle duchu?

https://www.blankastraka.cz/…saty-trynite

https://www.blankastraka.cz/…-saty-perky1

• Citovat
  • Upravit
Capelucia
15.6.23 21:33

@mihla taky jsem si teď po porodu koupila přesně tyhle. Tedy teď po porodu - už nějaký čas přešel, jenom mé břicho pořád vypadá těhotně :roll:. Ale v těch šatech super :palec:.

Zakladatelko a co takové koktejlové šaty do áčka? To taky dělá moc pěknou postavu. K tomu hezké doplňky…

• Citovat
  • Upravit
21725
15.6.23 21:35

Zkus kouknout na značku Jane Bond. Mají v Praze prodejnu u náměstí Míru. Teď jsem viděla jejich reklamu na dámské šaty ve větších velikostech a byly fakt krásné. Určitě budou mít i formální oblečení, ne jen letní kolekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14690
15.6.23 22:01

Něco takového

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
15.6.23 22:13
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
16.6.23 05:07
@Anais Brno píše:
Na zavinovací šaty potřebujete prsa… ;)

Prsa mam :mrgreen: Mozna jsem nekdy mezi presypacimi hodinami a hruskou, jako pas nejaky mam, i kdyz pred detmi to bylo o dost lepsi :mrgreen: ale fakt mam ten vrsek tak o 2 cisla mensi nez spodek.

Příspěvek upraven 16.06.23 v 05:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
16.6.23 05:09
@Sadman píše: 8o

Jj to je presne ono :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
16.6.23 05:11

Dekuji vsem za tipy, nekam smerem „koktejlky do acka“ jsem se ubirala, na zavinovaci jsem moc nekoukala ale taky dobra cesta…aspon vim, ze nejsem uplne mimo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42512
16.6.23 05:15

Co něco takového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
16.6.23 07:10
@beruska9 píše:
Prsa mam :mrgreen: Mozna jsem nekdy mezi presypacimi hodinami a hruskou, jako pas nejaky mam, i kdyz pred detmi to bylo o dost lepsi :mrgreen: ale fakt mam ten vrsek tak o 2 cisla mensi nez spodek.Příspěvek upraven 16.06.23 v 05:14

No já do těch zavinovacich fakt nemám co dát :mrgreen: takže u mě vítězí ty pouzdrove :think:

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
16.6.23 07:11
@Sadman píše: 8o

Taky si říkám, že dáma jak má být včetně slušivého klobouku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat