Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
doporučuju vincentku ve spreji nebo mořskou vodu ve spreji (ta je ale dražší) - sterimar, physiomer apod. Je to super na uvolnění nosu, mám vyzkoušené i na sobě. ![]()
já jsem nasivin dávala až po odsátí. na uvonění mořskou vodu, pak odsát a pak nasivin aby se zahojila sliznice. ![]()
Marky je to o zvyk. když byla takhle malá tak ne. Ta vincentka stříká menší množství, ale zase na takovýn ten fakt ucpaný nos mi přišla lepší ta mořská voda, víc to propláchne a rozpustí. To víš že se jí to nelíbí, ale uvolní jí to krásně. Teď bojujem s přestávkama už dva měsíce a tak jak jen vidí sprej tak zdrhá, je to te´d už větší boj, ale to se nedá nic dělat. zatím jsme neměli jediný problém s ušima ![]()
jj je to asi boj, já mám právě strach abych jí třeba neudusila ![]()
neudusíš, věř stříkáme často, netváří se na to, ale nikdy se neudusila ani neutopila. jestli to nemá nějak hrozný tak zkus tu vincentku tak jen tak lehce cákne.já tyhle věci vždycky zkusím na sobě, i ty sirupy ochutnávám abych věděla co čekat za reakci u malý ![]()
Ahojky, můžete mi prosím poradit, co jste dávali na ucpaný nos 6,5 měsíčnímu mimču? Díky moc