Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, Jaky mate nazor na jmeno Max? Ja z nej moc nadsena nejsem, manzel na nem trva. Me to prijde jak jmeno pro psa - Omlouvam se tem,kteri maji syna Maxe.
Mně se taky líbí, ale u nás se moc nelíbí manželovi. A já bych chtěla Maximo. Je pravda, že Maxu přibívá, ale na Lukáše a Jakuby nemají! Já bych ho dala.
Díkybohu za Maxe-Maxmilián-hezké,to můj vymyslel Vincenta a se mnou to málem seklo,ale teprve se snažíme tak doufám že se mi ho povede ještě spracovat,neumím si představit mu říkat Vincku,už jen při psaní se mi kroutí prsty a ani to nechtějí napsat!!!
Zakladatelko, jsem asi stejného názoru jako ty, protože mám doma jednoho Maxe, ale je to pes… Pro dítě by se mi to taky nelíbilo ![]()
Já chtěla Maxima líbil se mi,jenže pak jsem viděla jméno Tobias a vyhrál Tobísek
(ještě ani nevim na 100% že bude kluk ![]()
taky mame doma maxe - psa
nicmene me se treba strasne libi jmeno klaudie..jenze uz mame psa klaudii tak nase dite nemohlo byt nooo ![]()
My jsme měli Maxmilián vybraný pro kluka a vůbec mi nepřijde, že je to jak na psa a moc se mi líbí. A Maxim je taky pěkný, ale je to jako ten časopis. aky záleží na příjmení. Např. Max Vopička je fakt blbý ![]()
ILDO píše:
Díkybohu za Maxe-Maxmilián-hezké,to můj vymyslel Vincenta a se mnou to málem seklo,ale teprve se snažíme tak doufám že se mi ho povede ještě spracovat,neumím si představit mu říkat Vincku,už jen při psaní se mi kroutí prsty a ani to nechtějí napsat!!!
Vincenta ma kamaradka,taky mi to prislo divne - Vincek.
Varianty jako Maxim,Maxmilian jsou prijatelnejsi. Ale manzelovi se libi prave ten Max
.
Pravnepodobne budu na konec souhlasit, moc si pral holcicku Josefinku, ale bude to kluk,tak at ma alespon toho Maxe. ![]()
Taky máme Maxe psa - zlatého retrívra, takže na komkoliv jiném mi připadá divné… ![]()
Altche píše:
My jsme měli Maxmilián vybraný pro kluka a vůbec mi nepřijde, že je to jak na psa a moc se mi líbí. A Maxim je taky pěkný, ale je to jako ten časopis. aky záleží na příjmení. Např. Max Vopička je fakt blbý
hmmm
nas chlapecek bude Max Chytry. ![]()
lucie.t píše:Altche píše:hmmm
My jsme měli Maxmilián vybraný pro kluka a vůbec mi nepřijde, že je to jak na psa a moc se mi líbí. A Maxim je taky pěkný, ale je to jako ten časopis. aky záleží na příjmení. Např. Max Vopička je fakt blbýnas chlapecek bude Max Chytry.
Luci, nic proti, ale mě se zdá že tohle jméno k vašemu příjmení moc nejde…
No třeba ostatní budou mít jiný názor! ![]()
xzuzkax píše:lucie.t píše:Luci, nic proti, ale mě se zdá že tohle jméno k vašemu příjmení moc nejde…Altche píše:hmmm
My jsme měli Maxmilián vybraný pro kluka a vůbec mi nepřijde, že je to jak na psa a moc se mi líbí. A Maxim je taky pěkný, ale je to jako ten časopis. aky záleží na příjmení. Např. Max Vopička je fakt blbýnas chlapecek bude Max Chytry.
No třeba ostatní budou mít jiný názor!
no ono k tomuhle prijmeni bude tezke neco vybrat. Ale polepsila jsem si,za svobodna jsem byla Tvrda ![]()
max chytry mi teda prijde jak vincent vopicka nebo co to psaly holky vise…volila bych nejaky cesky jmeno k takovymu prijmeni
kuba..martin..tomas…atp.