Jméno Max

4989
26.10.10 11:42

Jmeno Max

Ahoj, Jaky mate nazor na jmeno Max? Ja z nej moc nadsena nejsem, manzel na nem trva. Me to prijde jak jmeno pro psa - Omlouvam se tem,kteri maji syna Maxe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53
26.10.10 11:46

Mně se taky Max nelíbí a myslím, že je jich taky dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
26.10.10 11:49

Mně se taky líbí, ale u nás se moc nelíbí manželovi. A já bych chtěla Maximo. Je pravda, že Maxu přibívá, ale na Lukáše a Jakuby nemají! Já bych ho dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6169
26.10.10 11:52

Díkybohu za Maxe-Maxmilián-hezké,to můj vymyslel Vincenta a se mnou to málem seklo,ale teprve se snažíme tak doufám že se mi ho povede ještě spracovat,neumím si představit mu říkat Vincku,už jen při psaní se mi kroutí prsty a ani to nechtějí napsat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
26.10.10 11:54

Zakladatelko, jsem asi stejného názoru jako ty, protože mám doma jednoho Maxe, ale je to pes… Pro dítě by se mi to taky nelíbilo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
49
26.10.10 11:54

Já chtěla Maxima líbil se mi,jenže pak jsem viděla jméno Tobias a vyhrál Tobísek :pankac: (ještě ani nevim na 100% že bude kluk :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
26.10.10 11:56

taky mame doma maxe - psa :-) nicmene me se treba strasne libi jmeno klaudie..jenze uz mame psa klaudii tak nase dite nemohlo byt nooo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
26.10.10 11:59

My jsme měli Maxmilián vybraný pro kluka a vůbec mi nepřijde, že je to jak na psa a moc se mi líbí. A Maxim je taky pěkný, ale je to jako ten časopis. aky záleží na příjmení. Např. Max Vopička je fakt blbý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
26.10.10 12:04

Jéé, my máme Maxmiliána kocoura :-D Pro dítě ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
26.10.10 12:05
ILDO píše:
Díkybohu za Maxe-Maxmilián-hezké,to můj vymyslel Vincenta a se mnou to málem seklo,ale teprve se snažíme tak doufám že se mi ho povede ještě spracovat,neumím si představit mu říkat Vincku,už jen při psaní se mi kroutí prsty a ani to nechtějí napsat!!!

Vincenta ma kamaradka,taky mi to prislo divne - Vincek.

Varianty jako Maxim,Maxmilian jsou prijatelnejsi. Ale manzelovi se libi prave ten Max :cert: .
Pravnepodobne budu na konec souhlasit, moc si pral holcicku Josefinku, ale bude to kluk,tak at ma alespon toho Maxe. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
26.10.10 12:06

Taky máme Maxe psa - zlatého retrívra, takže na komkoliv jiném mi připadá divné… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
26.10.10 12:07
Altche píše:
My jsme měli Maxmilián vybraný pro kluka a vůbec mi nepřijde, že je to jak na psa a moc se mi líbí. A Maxim je taky pěkný, ale je to jako ten časopis. aky záleží na příjmení. Např. Max Vopička je fakt blbý :lol:

hmmm :lol: nas chlapecek bude Max Chytry. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
26.10.10 12:13
lucie.t píše:
Altche píše:
My jsme měli Maxmilián vybraný pro kluka a vůbec mi nepřijde, že je to jak na psa a moc se mi líbí. A Maxim je taky pěkný, ale je to jako ten časopis. aky záleží na příjmení. Např. Max Vopička je fakt blbý :lol:

Luci, nic proti, ale mě se zdá že tohle jméno k vašemu příjmení moc nejde… :nevim: No třeba ostatní budou mít jiný názor! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4989
26.10.10 12:17
xzuzkax píše:
lucie.t píše:
Altche píše:
Luci, nic proti, ale mě se zdá že tohle jméno k vašemu příjmení moc nejde… :nevim: No třeba ostatní budou mít jiný názor! :kytka:

no ono k tomuhle prijmeni bude tezke neco vybrat. Ale polepsila jsem si,za svobodna jsem byla Tvrda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
26.10.10 12:17

max chytry mi teda prijde jak vincent vopicka nebo co to psaly holky vise…volila bych nejaky cesky jmeno k takovymu prijmeni :nevim: kuba..martin..tomas…atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí