Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Trošku téma na odlehčení..
Jasné, každý chlap je jiný, ale tak ze všech stran, rodiny, přátel, kamarádek slyším různé informae, co těm jejich mužským na nás vadí.
Pojďme podebatovat, co nemají rádi ti naši ![]()
anebo jen tak všeobecně, co myslíte, čím ženská mužské odrazuje ![]()
Co vadí mě, by byl určo větší seznam ![]()
pane jo ![]()
musela jsem se hluboce zamyslet a na nic jsem neprisla ![]()
zdaleka nejsem dokonala, ale mam asi velmi tolerantniho a milujiciho manzela. az prijde z prace zeptam se ho ![]()
Mýmu vadí, když se směju a taky když mluvím, že mi prej vůbec nerozumí, co říkám. Vedle něj si připadám jak retard ![]()
Radši už nemluvím a nesměju se, když je doma.
blanecek píše:
Mýmu vadí, když se směju a taky když mluvím, že mi prej vůbec nerozumí, co říkám. Vedle něj si připadám jak retard
Tak tomu mýmu (teď bývalému) vadí na mě snad všechno, i to že dýchám. ![]()
když mu kecám do řízení auta
a když vařím to co mu nechutná
Taky mu vadí, že jsem dle něj nervák - to já si ale nemyslím, není hold každý takový flegmouš jako on a nemusím hned být nervák, když se trochu nad něčím rozčaruju
.
Tak me vadi na partnerovi,ze kdyz neco spravuje a to ze spravuje casto,tak je hrozne protivnej a je lepsi se mu vyhnout,pak take sexualni narazky na me kamosky ![]()
No a naopak,chtel by vytribenejsi jidelnicek abych varila a abych nosila sukne na doma coz nenosim
Jako neříká mi to přímo, ale tuším že mu občas vadí, že poučuju ( poučuju pořád - geny) a že si dělám z něho legraci ( také pořád)..
Ale jinak je hooodně tolerantní jak jinak..
Tomu mojemu vadí, když někam jdeme a já ho pořád popoháním, ať si pohne, že příjdeme pozdě a nakonec to dopadá tak, že stojí obutý v chodbě a já pobíhám po bytě a hledám ještě rtěnku, balím si věci do kabelky nebo jdu na wc a on funí, že na mě musí čekat. ![]()
Jinak je dost tolerantní, si myslim ![]()
Gabika píše:
Hlad a nedostatok sexu.Ostatné ho z miery nevyvedie
Gabika píše:
No to taky ![]()
Gabika píše:
Myslím, že v tomto bysme se shodly všechny ženské ![]()
Vadí mu, když si stoupnu a začnu mu předčítat seznam, co slíbil, že udělá a ani na to „nemák“-např. botník - dostala jsem k loňským vánocům, atd. ![]()
a pak, že nemám věčnou chuť na TO jako on
ale já mu ji často zkazím výše jmenovaným seznamem ![]()
Mě vadí asi všechno, protože já dělám vše nejlépe, že jo
(berte s nadhledem) ![]()