Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
memu vadi kdyz na nej mluvim a on se treba sprchuje a nebo kouka na tv…no ono mu vlastne vubec asi vadi kdyz mluvim ![]()
no krom hladu a nedostatku sexu - když nedávám věci na své místo
když jsem nedochvilná ![]()
když někma jedeme a já balím a balím toho moc…nesnáší když to vše musí jak soumar tahat do auta
Můj chlap nemá rád když plánuju a mluvím o tom jak si chci zařídit byt
Že prej je to ještě daleko
Jenže on nechápe, že já se v tom vyžívám a baví mě vymýšlet různé varianty nábytku, vybavení a rozmístění sanity v koupelně ![]()
Nemá rád když mám k obědu halušky, protože on je má děsně nerad ![]()
Nemá rád, když jím hrášek, kukuřici nebo zelí, protože pak prdím
![]()
Do řízení mu kecám moc ráda ( 100 metrů za jiným autem řvu, ať brzdí… nikdo mě nechápe, ale taky nikdo s ním už 3krát neboural
) … Co nemám ráda já je, že mě při tom jeho řízení neposlouchá a brzdí klidně až když skáču za jízdy z auta s hrůzou v očích
![]()
Já bych ještě řekla, co nemám ráda já na něm ![]()
Nemám ráda jeho „půlhodinu hledění do ohně“ po té co přijde z práce… Vezme si letáky ze stolu a prohlíží si je, po půl hodině je odloží a začne hudrovat, že na tom stole je strašnej bordel a ty letáky by se měly vyhodit
![]()
mýmu muži vadí, když si stěžuju na svojí váhu a druhý den zase žeru jako prase ![]()
a taky mu vadí, že ho pořád „buzeruju“ ![]()
a jinak jak už někdo psal - nedostatek sexu! A to i v době, kdy ho byl ještě dostatek ![]()
Tak nekdo uz tu psal o tom baleni veci - u nas je to stejne. Kdyz nekam jedem, tak ma rad sbaleny jedno zavazadlo a nesnasi, kdyz ja mam dva kufry pro sebe a pro prcka, kosmetickej kufrik s hygienou a dalsi veci okolo, protoze to musi skladat do auta a pak tahat na misto urceni
ale uz se s tim smiruje, pac pochopil, ze jina moznost neni ![]()
Pak taky nema rad, kdyz nechavam obleceni na zidli a kdyz ho poslu na postu poslat balik a on musi zaplatit postovne ze sveho ![]()
nema rad,když si NĚCO NĚKAM odloží a ja to hned uklidím
to je mrtvičný,že zase to není na jeho místě ,ale mým místě.vždyt to jen uklidím
a moje prskáni,jak on říka.ale já jsem naprosto klidná a nikoho nebuzeruuju ![]()
Vadí mu na mě že jsem cholerik, vadí mu že jsem nymfomanka, vadí mu, když si dělá jídlo a já se mu motám pod nohama. Vadí mu, že na něj mluvím, když si myje ruce nebo když vaří konvice nebo řve dítě
Ale jinak se máme rádi ![]()
n. Hotaru píše:
Můj chlap nemá rád když plánuju a mluvím o tom jak si chci zařídit bytŽe prej je to ještě daleko
Jenže on nechápe, že já se v tom vyžívám a baví mě vymýšlet různé varianty nábytku, vybavení a rozmístění sanity v koupelně
![]()
Nemá rád když mám k obědu halušky, protože on je má děsně nerad
Nemá rád, když jím hrášek, kukuřici nebo zelí, protože pak prdím
Do řízení mu kecám moc ráda ( 100 metrů za jiným autem řvu, ať brzdí… nikdo mě nechápe, ale taky nikdo s ním už 3krát neboural![]()
) … Co nemám ráda já je, že mě při tom jeho řízení neposlouchá a brzdí klidně až když skáču za jízdy z auta s hrůzou v očích
![]()
Jestli to s tím bouráním není náhodou tak, že se nemůže soustředit na dvě věci naráz jako úplně normální chlap… Když mu kecáš do řízení, tak se soustředí na to, co jsi vlastně teďka říkala, co jsi tím myslela a proč to říkáš a díky tomu mu klesá ostražitost a předvídavost… Pak je také z tebe nervózní a také na tebe samozřéjmě naštvaný, že víš všechno líp než on, a že zbytečně zmatkuješ… No ty musíš být tedy „báječný“ spolujezdec… Roubík do úst, jinak bys mi přes práh vozu nemohla…
![]()
S tím řízením, resp. spolujezdcem jsi mi připomněl mé začátky, kdy jsem se bála jezdit sama, tak jen s manželem a mně to víc vynervovalo, než kdybych jela sama, což jsem pak poznala později. Já byla vynervovaná už při vyjíždění z parkoviště, že jsem si chtěla postupně vše udělat v klidu a už řval - " tys nezapla trojúhelník, co to děláš, kam točíš ty kola, vždyt jedeme do něj ( 2 metry od auta )Jednou mně u toho tak zblbnul, že jsem místo na brzdu šlápla na zpátečku na plnej. Při jízdě to samé - najednou zařval " pozor !! " ale už neřekl na co pozor, takže já jak surikata čumím, co kde. Nebo když jsem si nebyla jistá s předností, nebo pruhy, tak těsně před křižovatkou jsem se zeptala na ujištění, očekávající velmi rychlou odpověd vzhledem k situaci " mám přednost já vid ? " a místo odpovědi " no, to snad víš ne ?? " Z toho jsem byla v tu chvíli fakt chytrá. Nebo v jednom viaduktu, kde se musí jet po kolejích, takže tramvaj má přednost a já si sama odhadnu, jestli tam stihnu projet před ní nebo počkat - tak na mně řve - " jed, nebo už nejed, a tak teda jed " Takže horor. Když jedu sama, to je klídek a ticho.
Už to tu psala Kostičkaa, vadí mu, že nedávám věci na své místo a musím říct, že oprávněně, fakt je to můj zlozvyk, pak pořád něco hledám
.
A pak ho vytáčí, když řeknu, že rychle nakoupíme a u vchodu beru velký vozík, to je řečí… ![]()
Ale to jsou blbiny, jinak je zlatý
.
lennulik píše:
S tím řízením, resp. spolujezdcem jsi mi připomněl mé začátky, kdy jsem se bála jezdit sama, tak jen s manželem a mně to víc vynervovalo, než kdybych jela sama, což jsem pak poznala později. Já byla vynervovaná už při vyjíždění z parkoviště, že jsem si chtěla postupně vše udělat v klidu a už řval - " tys nezapla trojúhelník, co to děláš, kam točíš ty kola, vždyt jedeme do něj ( 2 metry od auta )Jednou mně u toho tak zblbnul, že jsem místo na brzdu šlápla na zpátečku na plnej. Při jízdě to samé - najednou zařval " pozor !! " ale už neřekl na co pozor, takže já jak surikata čumím, co kde. Nebo když jsem si nebyla jistá s předností, nebo pruhy, tak těsně před křižovatkou jsem se zeptala na ujištění, očekávající velmi rychlou odpověd vzhledem k situaci " mám přednost já vid ? " a místo odpovědi " no, to snad víš ne ?? " Z toho jsem byla v tu chvíli fakt chytrá. Nebo v jednom viaduktu, kde se musí jet po kolejích, takže tramvaj má přednost a já si sama odhadnu, jestli tam stihnu projet před ní nebo počkat - tak na mně řve - " jed, nebo už nejed, a tak teda jed " Takže horor. Když jedu sama, to je klídek a ticho.
Jj, to taky znám… To jsou ty začátky…
Ale jde pak o ty „zkušené“ řidiče, kterým do řízení kecaj úplní amatéři nebo neřidiči… Takže pokud n.Hotaru je neřidička nebo amatérka v řízení a kecá svému muži do řízení, předpokládám, že ten jezdí dobře, tak to je pak o nervi… K tématu - jak říká stryk (profesionální kamioňák), za týden ujedu 2000 km (nebo víc?) bez problému, havárie, bez keců, a přijedu domů, sednu za volant auta a manželka (moje teta) mi do řízení kecá, poučuje mě, směruje, navádí, upozorňuje atd… - Jak kdyby byl nějaké děcko a nevěděl jak se jezdí nebo co…
Tak to věřím, že to toho chlapa pěkně štve, otravuje a hlavně ho to vyvádí z rovnováhy…
asi tak nějak