Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ze sortimentu mi nějak nechybí nic, spíš ta kvalita mě štve.
Ale úplně největší rozdíl vidím v lidech. Zkuste si po dvou týdnech v Itálii nebo Rakousku zajít po ránu třeba do budějovického Teska… Místo úsměvu a pozdravu jen kyselé obličeje a výraz co-to-sem-zase-leze. V takové situaci si člověk nejlíp uvědomí, že dovolená je v čudu a jsme zase doma.
Kosmetiku nepoužívám a už dva roky chodím jen v těhotenských kalhotách
takže já asi nic ![]()
Já bych tady měla ráda Topolino. Jejich oblečení je super jak na děti tak pro dospělé a taky doplňky do domácnosti. Naštěstí to z chalupy nemáme daleko za hranice, tak tam občas můžu nakoupit. Ale díky tomu, že mají týdenní nabídky, tak bych ocenila obchody nebo apoň zasílání sem.
@Gabi91 píše:
@martina.se
A co kupujete v nemecku? Potraviny?
kvalitnější čokolády, prací prostředky, chemii vesměs jako celek - je prostě kvalitnější.. pak některé druhy sýrů, jogurty atd.. ono to chce vybírat.
@Gabi91 píše:
Holky a orientujete se v kosmetice? Nebo spis zajima vas?
Me docela mrzi, ze si nemuzu v dm omakat paletku nude a dalsi znacky..
Jestli myslíš s tu drahou Naked, tak ta není v DM ani v Německu, od toho jsou parfumerie.
@Gabi91 píše:
Holky a orientujete se v kosmetice? Nebo spis zajima vas?
Me docela mrzi, ze si nemuzu v dm omakat paletku nude a dalsi znacky..
Zase ti sem vlezu
Jo, na kosmetice ujíždím. I kvůli tomu jezdím do Vídně. Jsou tam obrovské drogerie-parfumerie, kde si můžeš vyzkoušet všechny parfémy, stíny, rtěnky a žádná prodavačka ti nestojí za zadkem jako u nás. Nikdo si tě nevšímá a je jim jedno, jestli si prohlídneš 1 nebo 5 rtěnek od Diora.
Ja bych zas brala obchod Carters, hlavne na deti, obcas se vyskytne neco jejich i u nas v obchodech nebo ceskejch eshopech, ale je to bidnej vyber… da se objednat z jejich eshopu ale s postovnym a clem je to hrozne drahy, jinak ty hadriky stojeji malo… tak to bych brala, no kdyby jste o necem vedeli, necham si poradit… jinak samozrejme bez toho neumru ![]()
Tak mě asi chybí vše kromě kosmetiky. Ale není to o určitých věcech, nýbrž o kvalitě, cenně a specifickém výběru..V srpnu asi pofrčíme do itálie a zpět chceme jet přes Německo, tak plánuji mega nákupy..
Já jsem vidlák zavřený na vsi. Nejdál jsem byla kdysi v Německu. A byť vím, jak se to s kvalitou všeho tady a jinde, tak si myslím, že by tady těch obchodů mohlo být tak polovina a mohli by mít o víkendu zavřeno. Já si najdu, co potřebuju v kvalitě, jaké potřebuju a co se třeba kosmetiky týče, tak tam mám tak minimální spotřebu, že mi nechybí nic.
Tady ten konzum je šílený, kam to všechno povede ![]()
Prosim Te, zrovna cela kosmetika:).
Me spis vadi horsi jidlo.
Ne nechybí mi nic a co mi chybí, seženu v Německu (kde teda nakupuji pravidelně) ![]()
@Tarinka Ale Carters si můžeš objednat a přijde ti až domů. Neříkám, že je to super levné, ale dá se to. Když se domluví několik mamin, tak to není taková palba.