Co není u nás?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
131
9.5.16 12:03

Co není u nás?

Ahojte maminky,
asi po sto letech jsem se dostala z domu. Jeli jsme si nakoupit do Italie. :dance: A musim rict, ze jsem cucela jak puk, ze i talosi maji zapadni obchody, ktere mi doma moc chybi. 8o
Jsou nejake obchody co byste rady v cr a ne a ne je tu otevrit? Ja bych treba ocenila vic nez jednu kosmetiku MAC na celou cr :think:
Taky vetsi velikosti bot a takove ty obchody Lush, nejake americkou kosmetiku( u nas se s velkou slavou prodava balzam esos a to za hrozny peniz)
Co chybi vam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4760
9.5.16 12:10

Mně nechybí nic. Přijde mi, že je toho tady až moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
9.5.16 12:13

@Jarka K

A cestujes aspon trochu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
9.5.16 12:13

Neboj nakonec se taky dočkáš. Já jsem si z Itálie nechávala roky vozit Coccolino aviváž, a vidíš už ji koupím i tady. Kosmetiku, která tady není nakupuji na letišti. A vzhledem k tomu, že jezdím často nakupovat do Vídně, nějak nic extra nepostrádám.
Mě spíš vadí horší kvalita jídla i celkově úroveň prodejen, proti Rakousku, Německu a Itálii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
9.5.16 12:19

Za mě taky s kvantitou spokojená. spíš třeba kvalita potravin by se mohla zlepšit (což se myslím pomalu, ale jistě děje :-) ). no akorát s tou velikostí bot tedy souhlasím :-D jinak seženu, co potřebuji.
a tedy cestovala jsem hodně :D

Příspěvek upraven 09.05.16 v 12:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

@Gabi91 nic.. je tu tolik obchodáků, že není problém si vybrat.. jako na vesnici to asi bude jiné, ale v Ově najdeš všechno :nevim: Co mi vadí je spíš míň kvalitnější zboží stejné značky, takže spoustu věcí kupuju v německu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131

@berusa.m
Vidis, tu avivaz znam. A i kdyz je i u nas tak si ji necham dovezt. Vyjde levneji a neni redena.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
9.5.16 12:21

@martina.se
A co kupujete v nemecku? Potraviny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
9.5.16 12:21
@Gabi91 píše:
@berusa.m
Vidis, tu avivaz znam. A i kdyz je i u nas tak si ji necham dovezt. Vyjde levneji a neni redena.. :?

No vzhledem k tomu, že ji používám opravdu hodně let, můžu s jistotou říct že je naprosto stejná jako když ji koupím v Itálii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
9.5.16 12:22

Mně nechybí nic. :)
Voda, jídlo, lékařská péče, školství, soc. systém (myslím seniory, postižené), střecha nad hlavou.
4/5 lidí na zemi nemá ani to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
9.5.16 12:24

@Talitha no souhlas, hlavně např. s tou lékařskou péčí se se západem nemůžeme absolutně srovnávat. léčit tam, nechat se léčit tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68886
9.5.16 12:24

Já si zrovna nedávno říkala, jak se to tu mění k lepšímu, že byly doby, kdy jsem tady horko těžko sháněla věci typu ledový salát nebo sýr čedar, teď už není problém téměř nic, stačí chtít. I když kosmetika mě zrovna nějak netrápí. Teď když jedu do ciziny nebo někdo z rodiny, málokdy si nechávám něco dovézt, v poslední době mě napadají leda tak musli tyčinky bez cukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
9.5.16 12:27

Mě v Praze nic neschází. Z dovolené z Itálie si vozík jejich potraviny ( sušená rajcata, olivy, sýr, to vše z trhu ), pak víno, olivový olej, nějaké sladkosti. Jezdime i pravidelné nakupovat do Německa a kupujeme taky potraviny, avivaze, tablety do myčky ( to vše vyjde skoro hodně levněji než u nás), pak čokoládu ( nakupujeme na Mikuláše, vánoce). Občas i obleceni pokud jedeme do Drážďan, jinak jezdime jen za hranice do Netta a Edeky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
9.5.16 12:30

Holky a orientujete se v kosmetice? Nebo spis zajima vas?
Me docela mrzi, ze si nemuzu v dm omakat paletku nude a dalsi znacky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.5.16 12:41

Odstěhovala jsem se z Prahy do menšího města (30K obyvatel) a stojí to tu za prd, jídlo ok, ale na sebe si tu člověk nic nekoupí. Sice tu je dost obchodů, ale vozí jim tam teda pěknej odpad. Takže jednou za půl roku se vyráží do Prahy na lov. S Prahou jsem spokojená, seženu všechno, co potřebuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák